Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki szül augusztus vége felé?...

Ki szül augusztus vége felé? Hogy érzitek mmagatokat?

Figyelt kérdés
2015. jan. 29. 14:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Hol van még augusztus vége?!
2015. jan. 29. 15:20
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha nem puffadnék fel egy pohár víztől is,egész jól lennék :D .Leszámítva,hogy fáradékonyabb vagyok,meg néha farkaséhség tör rám... :D.

10.hkm

2015. jan. 29. 18:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia. En is aug vegere vagyok kiirva, olyan 25-e kornyekere. Nekem mar van egy 1.5 eves kisfiam, vele semmilyen terhes tunetem nem volt. A mostani terhessegem az ellentete. Hanyok, emelygek, puffadok, kivanom az edeset, faradekony vagyok...A kisfiam miatt pihenni sincs ugy idom, utrogestant is kell hasznaljak, mert barnaztam az elejen. Szval nem konnyu, de rem lassan elmulnak a tunetek, es ujra energikusabb leszek :) valamint varom mar a 12 heti uht, kivancsi vagyok kit rejt a pocak :)
2015. jan. 29. 18:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Sziasztok.Hát én szeptember közepére várom,de én is szenvedek..Van egy 3 éves kisfiam,vele semmi tünetem nem volt,most meg az összes terhességi tünet megvan,ami csak létezik.!Lehet ez azt jelzi h a második talán kislány lesz...!?? :-)
2015. jan. 30. 12:55
 5/6 anonim válasza:

Én aug 10-én szülök elvileg, és nem vagyok túl jól. Folyamatos émelygésem volt eddig és ahogy megéheztem, iszonyatos hányinger tört rám, nem volt kecmec, enni kellett. Igazából csak addig voltam jól, amíg ettem. :) Eddig kétszer hánytam. A panaszok talán most már enyhülnek, így a 12. hét végén, de most pl. a savval küzdök.

Szexhez nincs sok kedvem, mondjuk én teljesen le is vagyok tiltva (méhnyakpolip miatt), de egyelőre nem is bánom. Állítólag ez a hozzáállás változni fog a 2. trimeszterben.

Híztam is már 3 kg-ot, meg fel is vagyok puffadva, szóval nem vagyok egy szívderítő látvány :)

De persze mindez egyáltalán nem számít, a lényeg a baba :)

2015. jan. 30. 15:15
 6/6 A kérdező kommentje:
Én 9 hetes vagyok és falási rohamaim vannak rengeteget eszem,főleg reggel, ha időben nem eszem akkor rosszul vagyok szédülés kéz remegés, ingerültség, eddig 1 kg híztam.Rengeteg húst eszem és édeset fánkot,remélem minden rendben lesz,én is Kíváncsi vagyok kit rejt a pocakom.
2015. febr. 1. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!