Julius vege, augusztus elejei babat miben lehet hazavinni?
Figyelt kérdés
Eleg egy rovid ujju body,egy rugdalozo es egy vekony pled es egy vekony kissapka?2015. jan. 16. 15:34
1/11 anonim válasza:
Igen. Esetleg egy vékonyka hosszú újjú, mert mi van, ha épp mincs 35 fok, ezt előre nem tudhatjuk.
2/11 anonim válasza:
ha nyárias idő lesz elég.
de pl én tavaly augusztusban szültem, amíg bent voltam végig nagyon jó idő volt, azt mikor hazajöttünk szakadt az eső :) tehát...nem lehet tudni.
3/11 A kérdező kommentje:
hosszu ujju rugira gondoltam.ugy jo?
2015. jan. 16. 15:40
4/11 A kérdező kommentje:
Meg addig ugyis van sok ido.Inkabb teszek majd ketfele ruhat az a biztos. :) Teszek majd egy picivel vastagabbat is :)
2015. jan. 16. 15:43
5/11 anonim válasza:
Hosszú újjú rugi tökéletes. :) Igen, minden esetre fel kell készülni, bár azért nagykabát meg nagytakaró - remélem! - nem fog majd kelleni! :)
6/11 A kérdező kommentje:
Jaj mar annyira varom.Pedig meg van ido :) csak most angliaba elunk es aprilisba hazakoltozunk magyarorszagra.Itt mindent olcsobban tudok megvenni ezert vasarolok meg mindent ilyen hamar :)
2015. jan. 16. 15:46
7/11 anonim válasza:
Én egy vékony hosszú ujjú bodyban, egy ujjatlan rugiban és egy vékony kis pulóverben vittem haza júliusban+sapi és egy vékony kis pléd, mert július volt ugyan, de fújt a szél és nem volt a legmelegebb. Ha jó idő lett volna is ugyanebben vittem volna haza a pulcsi nélkül.
8/11 A kérdező kommentje:
Ti feher ruhaba vittetek haza a picit?
2015. jan. 16. 15:53
9/11 anonim válasza:
Elég, de mindent ne vigyél magaddal, majd a férjed beviszi reggel ha hazaengednek. Ha te nem tudod majd eldönteni, kérsz segítséget a csecsemős nővérektől.
10/11 anonim válasza:
Az enyém június közepi, 22 fokban született és 33-ban vittük haza. Mi kétféle összeállítással készültünk otthon, a férjem hozta reggel a megfelelőt. Egy rövid ujjú body volt rajta, vékony hosszúujjú pamutrugi, pamut sapka, vékony pléd. Nem fehér volt egyik gyereknél se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!