Július vége augusztus elejére várom a 2. babámat, a két gyerek között 13 hónap lesz. Van még itt ilyen anyuka?
Szia.
Igen,nekem pont 13hónap van a fiam és a lányom között :)
Szia!
Én is jelentkezem! én május végére, június elejére vagyok kiirva és a babák között 11 hónap lesz! :)
Gratulálok a babákhoz!
Én is ilyen kis idöt szerettem volna a két gyerköc között, de sajna nem jött össze. Én is július végére, augusztus elejére vagyok kiírva.
Végülis 4 év lesz köztük.
Voltam 12 hetes genetikai uh-on, ott azt mondták, 1 héttel nagyobb a koránál:)
Kedves Kérdező!
2. vagyok és nekem a többi kommentelő mellett már nem tiszta a kérdésed. pontosan mi is érdekelne? hogy van-e valaki, aki ugyanakkor szül kb., mint te, vagy, van-e olyan anyuka, akinek a babái között nagyon kicsi a korkülönbség, vagy esetleg egyszerre mindketttő érdekelne?
Köszi a válaszokat!bocsánat csak közben lebetegedtem kicsit(meghűlés)-(
Olyan anyukát keresnék aki júli végén aug elején szül és neki is ilyesmi(kevés idő)van a 2 manócskája között!
de bárkit szivesen látok!
Már voltam 12 uh-n minden ok,vérvétel,kombinált teszt és belgyógyászat letudva!
Ti hogy vagytok?
Szia.
2.válaszoló vagyok.
Nekem 13 hónap van a kicsik között.
Kislányom nagyon jó baba volt piciként,szóval a nagy ugyanazt a figyelmet kapta,sőt még többet is,mint előtte.
Sokat segített a fiam a maga módján,és nagyon sok mindent tanulhat tőle a kicsi.
Nagyon irigyek tudnak lenni egymással,folyton kergetőznek valamiért,de tudnak nagyon odaadóak lenni és szépen ketten eljátszani.Most is mesekönyvet olvasnak egymásnak.
Voltak/vannak/lesznek nehéz napjaink,de nem bánom meg hogy ilyen kicsi közöttük a korkülönbség.
Kitartást,és minden jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!