Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aprilis elejen szulo kismamik...

Aprilis elejen szulo kismamik ti mibe viszitek majd haza a babat? Aprilis11re vagyok kiirva, elso baba. Erdekelne milyen ruhakba oltoztetitek majd?!

Figyelt kérdés

2015. febr. 20. 15:33
 1/9 anonim ***** válasza:

Az április pont olyan, hogy lehet 5 fok, meg 25 fok is. Ezt februárban senki nem mondja meg neked előre.

Aznap nézzétek meg az időjárást és annak megfelelően öltöztessétek fel.

2015. febr. 20. 15:50
 2/9 anonim ***** válasza:
Még 1 héttel előre sem tudják megmondani az időjárást, nem hogy ennyivel előre.
2015. febr. 20. 15:54
 3/9 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam áprilisi,én egy rövid ujjú bodyt,felette polár rugdalózót,és kis sapit adtam rá.A hordozóba betakartam egy vékonyabb pléddel.
2015. febr. 20. 16:01
 4/9 anonim ***** válasza:

Én is április 11-re vagyok kiírva. :)

Mivel nem lehet előre tudni, milyen idő lesz, ezért jól variálható ruhákat viszek be a kórházba a babának.

Egy rövidujjú bodyt, harisnyát, kapucnis kiskabátot, sapkát és egy hosszú ujjú rugdalózót. Esetleg még egy plusz pulcsit is, és persze babatakarót.

Ezekkel már lehet variálni, ha hideg lesz, nyilván ráadok mindent. Jó időben pedig elég a body plusz harisnya plusz takaró. Így minden lehetőségre felkészülök, és ez a sok holmi is nagyon kis helyen elfér. :)

2015. febr. 20. 16:23
 5/9 A kérdező kommentje:
Koszonom de nem az idojarast kerdeztem:) Hanem mert elore szeretnek kipakolni paromnak hogy majd betudja hozni ami kell.Enis amugy egy body harisnya pulcsi es van egy pluss overalunk is ha hideg lenne illetve a hordozoba pled..ezekre gondoltam
2015. febr. 20. 16:29
 6/9 anonim ***** válasza:
Szia! Én Április 8.-ára vagyok kiírva. Én azt gondoltam hogy egy rövidujjú badyt , egy hosszú ujjú plüss rugit, sapit fogok ráadni, meg egy takarót. Esetleg ha nagyon hideg lenne van egy átmeneti levegőztetőzsák, még azt is ráadnám.
2015. febr. 20. 16:36
 7/9 anonim ***** válasza:
Tavaly április 18-án szültem. Nem volt verőfényes napsütés mikor hazamentünk. Hosszú ujjú bodyt, plüss rugit, vastagabb overállt, és vastag sapkát adtam rá.
2015. febr. 20. 17:35
 8/9 anonim ***** válasza:
Külföldön szülsz kérdező? Csak azért kérdezem, mert nem használsz ékezeteket és az éghajlat miatt jó lenne tudni, hol is vagy :)
2015. febr. 20. 19:04
 9/9 anonim válasza:
én is április 11- re vagyok kiírva :) hol szulsz? amit már oda készítettem : rövid ujju body és egy hosszú ujju, egy vastagabb rugdalozo, kis zokni, kocsi kabát, vékony és egy vastagabb sapi,egy kisebb pled a hordozóba. ha osszekeszitesz ezt is azt is akkor nem hibazhatsz :)
2015. febr. 20. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!