Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem reg tudtam meg hogy...

Nem reg tudtam meg hogy terhes vagyok de furan faj a hasam es felek hogy baj van. Vagy csak raparazom?

Figyelt kérdés
Hetfo ota tudom hogy kisbabat varok. Ma van a nem vart napja, a teszteim pozitivak. Delutani x-epil 25-os, predi is kozepesen eros pozitiv. Erosodnek a tesztjeim 2 naponta. Viszont egy par napja a hasam fajdogal de csak bal oldalt sokszor egy pontban. A medencem korul bal oldalt. Nem eros fajdalom, inkabb szurkagatas neha luktetes. Viszont van hogy a derekamba vagy a vegbel, huvely fele sugaroz enyhen. De van hogy a csipomhoz kozel szurkal. Ritkan de elofordul hogy jobb oldalt is megjelenik a szurkalas. A mellem nagyon erzekeny es faj de minden menstruacio elott igy van ez. A derekfajas hamarabb jelentkezett mint a has szurka. Tovabba a beagyazodas korul ereztem egy nagyon eros has puffadast es akkor is pontosan ugyanott szurkalt a hasam bal oldalt lent mint most is. Nagyon aggaszto es felek hogy valami baj van.. ti mit ereztetek? Ez normalis lehet vagy bajt jelez? Meg vizsgalatra nincs idopontom hiszen ma lenne a nem vart napja. Elso probalkozos honap volt.
tegnapelőtt 15:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Normális.
tegnapelőtt 15:54
 2/5 anonim ***** válasza:

Normális, ne aggódj. Boldog babavárást!

Orvoshoz nem várt napjához képest kb. 3 hét múlva érdemes menned, addigra kérj időpontot, akkor már lesz szívhang.

(Ha előbb mennél, mondjuk 2 hét múlva, lehet, még pont nem lenne szívhang, ez egyéni, és idegeskedhetnél, az orvos meg visszarendelne.)

Ami gond, akkor azonnal orvos, ügyelet:

- erős vérzés, erős görcs. Ekkor sem biztos sajnos, hogy tudnak mit tenni, kívánom, hogy erre ne legyen szükség, minden rendben legyen!

- pecsételés napokig, ekkor is érdemes orvoshoz menni, ekkor adnak progeszteront, nem mondom, hogy az 100% segít, de ez a protokoll, mást nem tudnak sajnos tenni

tegnapelőtt 18:37
 3/5 A kérdező kommentje:
Rendben van, nagyon szépen köszönöm a segítséget és a jókívánságot!!! ❤️ Próbálok nyugodt maradni. Jól gondoltam akkor, mert pont a 16-ai héten gondoltam az orvosi vizsgàlatot. Magán nőgyógyászhoz megyek, így lehet már jövőhéten egyeztetek időpontot. Vérzést vagy nagyon erős görcsöket nem tapasztalok. Inkább szurkálgatást, de az sem erősen fáj, csak ijesztő. Persze, hiszen egy teljesen ismeretlen állapot ez számomra. Remélem egészségesen fejlődik a kisbabám. Próbálok nyugodt de tudatos maradni, csak nehéz :(
tegnapelőtt 18:57
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Normális, néha még nekem is van, ma vagyok 6 hetes. Néha szoktam inni magnesolvot az segít ☺️ melleim 2 hete megbolondítanak annyira érzékenyek 🥲🤣 amíg nem vérzel és nincs brutális görcsöd addig ne aggódj, ezek a tünetek mindenkinek vannak. Én kedden megyek UH-ra, remelem lesz szivhang 6+4 napos lesz akkor már a pici elvileg.
tegnapelőtt 19:54
 5/5 A kérdező kommentje:

Jajj a melleim nekem is, pedig meg nagyon az elejen vagyok🫣reggel az elso amit erzek hogy leszakadnak, majd napkozben vegig. Akkor ennel meg rosszabb is lesz majd?🤣

Koszonom szepen, megprobalok egy kicsit megnyugodni de mar sokkal jobban vagyok igy! 😊

tegnapelőtt 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!