Nem reg tudtam meg hogy terhes vagyok de furan faj a hasam es felek hogy baj van. Vagy csak raparazom?
Normális, ne aggódj. Boldog babavárást!
Orvoshoz nem várt napjához képest kb. 3 hét múlva érdemes menned, addigra kérj időpontot, akkor már lesz szívhang.
(Ha előbb mennél, mondjuk 2 hét múlva, lehet, még pont nem lenne szívhang, ez egyéni, és idegeskedhetnél, az orvos meg visszarendelne.)
Ami gond, akkor azonnal orvos, ügyelet:
- erős vérzés, erős görcs. Ekkor sem biztos sajnos, hogy tudnak mit tenni, kívánom, hogy erre ne legyen szükség, minden rendben legyen!
- pecsételés napokig, ekkor is érdemes orvoshoz menni, ekkor adnak progeszteront, nem mondom, hogy az 100% segít, de ez a protokoll, mást nem tudnak sajnos tenni
Jajj a melleim nekem is, pedig meg nagyon az elejen vagyok🫣reggel az elso amit erzek hogy leszakadnak, majd napkozben vegig. Akkor ennel meg rosszabb is lesz majd?🤣
Koszonom szepen, megprobalok egy kicsit megnyugodni de mar sokkal jobban vagyok igy! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!