Lehetek így terhes, vagy csak túlságosan ráparázok?
Június 28.-án történt az aktus, nem védekeztünk, de nem élvezett belém. Tudom, ettől még minimális esélye van..
Furcsa volt, mert az aktus után kb 2 héttel “megjött” de nagyon gyenge volt, nem is voltak előtte tipikus menstruációs tüneteim. Rövidnek amúgyis rövid szokott lenni, csak 2-3napig tart mindig. Azóta viszont most késik, pedig nem szokott, és már 1 hete elég furcsán érzem magam. Enyhe hasgörcs, nagyon feszülő mell, hangulatingadozások, fáradtság, hatalmas éhség is van, illetve furcsán kívánok néhány ételt, néhánytól amit meg szeretek kb rosszul vagyok. Ezek általában ugye mensi tünetek is lehetnek, ezért nem aggódtam, de így, hogy pár napja már késik kezdek aggódni. Lehetek így terhes, vagy a múlt havi “vérzés” miatt vehetem biztosra, hogy nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!