Talán csak túlságosan ráparázok? Nem szeretnék babát.
Sziasztok!
Ma hétfő van és már két napja késik a havim.A párommal utoljára múlthét csütörtökön voltunk együtt,de mindig védekezünk gumival.Fogamzásgátlót nem szedek.
Múlthéten több nap is éreztem,hogy szúrkál a méhem kicsit,és kedden volt egy kis barna folyásom is.
Mennyi esély van a terhességre? Vagy csak rágörcsölök? Nem szeretnék babát,18 éves vagyok,korai lenne még.
Köszi a válaszokat!
Esély mindig van, ha szexeltél előtte, mert 100%-os védekezés nincs.
Ha két napja késik, vegyetek egy érzékeny tesztet, és kiderül, hogy van-e értelme parázni miatta.
Sok esetben azért is jó, mert látod, hogy nem vagy terhes, megnyugszol, és ilyenkor általában reggelre meg is jön. :)
Első vagyok.
Azért írtam, hogy csinálj egy tesztet, mert minél idegesebb vagy, annál többet tud késni.
Látod, hogy negatív, nem vagy terhes, megnyugszol, és rá másnapra meg is jön. (Nekem legalább is mindig így volt, bármi próbálkoztunk a babával. Annyira akartam, hogy ne jöjjön meg, hogy nem is jött. Aztán csináltam tesztet, belenyugodtam, hogy nem vagyok terhes, reggelre jött a mikulás. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!