Lehetek terhes, vagy csak túlságosan akarom?
Sziasztok!
Már egy éve nagyon szeretnék babát és ahogy telik az idő egyre többet gondolok rá.Nemrég nagy környezetváltás volt az életemben és teljesen felborult az életritmusom.A fogamzásgátlómat szinte nem is szedtem vagyis kb úgy hoy 3nap kimaradt stb...Viszont pont időbe megjött,de ilyen még sosem volt.Már 4.napja szedem újra a gyógyszert(volt már máskor is hogy összevissza szedtem a gyógyszert és ez nem jelentkezett)mensi után és egy napig nem volt se vér,se semmi utána meg elkezdődött a barnázgatás.(tehát ma a 4.napja)Csak annyi más tünetem van,hogy nagoyn nagy hangulatváltozásaim vannak és elég hisztis vagyok,valamint ma arra keltem,hogy picit feszít az alhasam olyan mintha meg akarna jönni,de az nem lehet....
azért egy valamit nem értek, ha 1 éve szeretnétek babát akkor miért szedsz fog.gátlót???!
és írod hogy 4 napja szeded a gyógyszert? most mi vaN?? így akarsz teherbeesni?
igen, bocsi !:)
újra szeded 4 napja, előtte mikor volt meg utoljára? 4 napja?
arra figyelj ha esetleg terhes vagy hogy nem szabad szedni fog.gátlót. tesztelj egyet az a biztos!
értem. akkor 2 napig véreztél és onnantól már csak barnázás ami kitörlésnél vehető észre, AZONNAL tesztelj. hamarabb is kiírhattad volna a kérdést, akkor nem szedted volna 4 napig a gyógyszert. mondjuk hallottam már olyanról is hogy hónapokat szedte a gyógyszert az illető aztán kiderült hogy terhes de a babának nem lett baja.
ma tesztelj ne igyál sokat így sűrűbb lesz a koncentrátuma. mivel ha nem vagy az akkor nem kell abbahagyni a tablettát.
nekem egyre gyanúsabb, szerintem ez terhesség.
én nem tudom, de tuti nem merném össze-vissza szedni a fog.gátlót. azt biztosra tudom neked mondani hogy a teszt mindent elárul majd.
itt van egy hasonló kérdés és pozitívat tesztelt.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!