Lehetek terhes, vagy csak túlságosan akarom?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Már egy éve nagyon szeretnék babát és ahogy telik az idő egyre többet gondolok rá.Nemrég nagy környezetváltás volt az életemben és teljesen felborult az életritmusom.A fogamzásgátlómat szinte nem is szedtem vagyis kb úgy hoy 3nap kimaradt stb...Viszont pont időbe megjött,de ilyen még sosem volt.Már 4.napja szedem újra a gyógyszert(volt már máskor is hogy összevissza szedtem a gyógyszert és ez nem jelentkezett)mensi után és egy napig nem volt se vér,se semmi utána meg elkezdődött a barnázgatás.(tehát ma a 4.napja)Csak annyi más tünetem van,hogy nagoyn nagy hangulatváltozásaim vannak és elég hisztis vagyok,valamint ma arra keltem,hogy picit feszít az alhasam olyan mintha meg akarna jönni,de az nem lehet....
2011. okt. 10. 09:15
21/27 A kérdező kommentje:
:)) Köszönöm!Viszont kívánom neked is!Azért majd írd meg a teszt eredményét!
2011. okt. 10. 14:29
22/27 anonim válasza:
holnap reggel 8 és fél 9 között megírom :)
23/27 A kérdező kommentje:
Bugyborékoló érzést érzek az alhasamban...Mi lehet ez??Mintha szívószálat dugnál a vízbe és fújnád kb olyan érzés...:)
2011. okt. 11. 08:50
24/27 anonim válasza:
nem merem beleélni magam, félek a csalódástól, de halvány pozitívat teszteltem reggel. én vagyok az összes hozzászóló. volt már egy vetélésem, nem szeretném újra átélni :(
25/27 A kérdező kommentje:
Tudom hogy te vagy az összes!:) Nah ez nagyon jó!Akkor reméljük pár nap múlva erős pozi lesz.Ha igen menj el dokihoz rögtön.Nagyon szurkolok,hogy megmaradjon!!Vajon a bugyborék mi lehet?
2011. okt. 11. 09:15
26/27 anonim válasza:
fájni nem fáj? voltál wc-n reggel? ha voltál akkor ez tényleg furcsa mert akkor nem érezhetnél ilyet a méhednél. lehetséges hogy ez is valaminek a tünete, mindenkinél más. nincs 2 egyforma ember.
27/27 A kérdező kommentje:
Voltam wc-n.De csak pisilni.:) Az írták amott,hogy tuti nem vok babás mert ez csak 17hetesen jelentkezhetne.Én eleve nem is tudtam,hogy ilyen van terhesség esetén csak kicsit megijedtem tőle mert még soha nem volt ilyen.Nem fáj,nem görcsöl,csak mintha korogna,de lent...
2011. okt. 11. 09:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!