Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes, vagy csak...

Lehetek terhes, vagy csak túlságosan akarom?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Már egy éve nagyon szeretnék babát és ahogy telik az idő egyre többet gondolok rá.Nemrég nagy környezetváltás volt az életemben és teljesen felborult az életritmusom.A fogamzásgátlómat szinte nem is szedtem vagyis kb úgy hoy 3nap kimaradt stb...Viszont pont időbe megjött,de ilyen még sosem volt.Már 4.napja szedem újra a gyógyszert(volt már máskor is hogy összevissza szedtem a gyógyszert és ez nem jelentkezett)mensi után és egy napig nem volt se vér,se semmi utána meg elkezdődött a barnázgatás.(tehát ma a 4.napja)Csak annyi más tünetem van,hogy nagoyn nagy hangulatváltozásaim vannak és elég hisztis vagyok,valamint ma arra keltem,hogy picit feszít az alhasam olyan mintha meg akarna jönni,de az nem lehet....

2011. okt. 10. 09:15
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
szívesen. én is holnap reggel tesztelek reménykedem hogy pozitívat :) szia!
2011. okt. 10. 10:09
 12/27 A kérdező kommentje:
Drukkolok neked!Azért majd írd meg,hogy mi lett!!
2011. okt. 10. 10:10
 13/27 anonim ***** válasza:
én is neked, te is írd meg!:)
2011. okt. 10. 10:13
 14/27 A kérdező kommentje:
Rendben!kÖSZI!:)
2011. okt. 10. 10:17
 15/27 A kérdező kommentje:
Megmértem a hőmet...Nem magas.36,8 mondjuk nem ébredés után vagyok
2011. okt. 10. 10:21
 16/27 anonim ***** válasza:
az jó lenne, ha mondjuk reggel mutatna ennyit, nekem 9 napja kereken 36.9. de én reggelente mérem. ha nem mozogtál semmit idáig és úgy mérted akkor figyelembe lehet venni ezt az értéket.
2011. okt. 10. 10:33
 17/27 A kérdező kommentje:
Nem mozogtam semmit előtte,de teszteltem és negatív a teszt.:(
2011. okt. 10. 12:47
 18/27 anonim ***** válasza:
még ne add fel ilyen hamar, reggeliből is tesztelj, de a gyógyszert este vedd be. reggeliben erősebb a hcg. nekem eddig 2 hét alatt 7 negatív tesztem volt, de még mindig nem jött meg, én nem adom fel addig amíg orvos azt nem mondja hogy nem áll fent a terhesség. lehet neked is orvost kéne kérdezni.
2011. okt. 10. 12:50
 19/27 A kérdező kommentje:
Hát még majd tesztelek egyet mondjuk szerdán.Amúgy is el akartam menni dokihoz,úgyhogy lehet bejelentkezek.
2011. okt. 10. 14:20
 20/27 anonim ***** válasza:

örülök, hogy így döntöttél, ő érezni fogja a méh állagából és a nyálkahártya vastagságából, hogy fent áll e a terhesség gyanúja.

eddig csak én válaszoltam neked :D jól elbeszélgettünk egyébként. na sok sikert és mihamarabbi babásodást:)

2011. okt. 10. 14:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!