Lehetek terhes, vagy csak túlságosan akarom?
Sziasztok!
Már egy éve nagyon szeretnék babát és ahogy telik az idő egyre többet gondolok rá.Nemrég nagy környezetváltás volt az életemben és teljesen felborult az életritmusom.A fogamzásgátlómat szinte nem is szedtem vagyis kb úgy hoy 3nap kimaradt stb...Viszont pont időbe megjött,de ilyen még sosem volt.Már 4.napja szedem újra a gyógyszert(volt már máskor is hogy összevissza szedtem a gyógyszert és ez nem jelentkezett)mensi után és egy napig nem volt se vér,se semmi utána meg elkezdődött a barnázgatás.(tehát ma a 4.napja)Csak annyi más tünetem van,hogy nagoyn nagy hangulatváltozásaim vannak és elég hisztis vagyok,valamint ma arra keltem,hogy picit feszít az alhasam olyan mintha meg akarna jönni,de az nem lehet....
örülök, hogy így döntöttél, ő érezni fogja a méh állagából és a nyálkahártya vastagságából, hogy fent áll e a terhesség gyanúja.
eddig csak én válaszoltam neked :D jól elbeszélgettünk egyébként. na sok sikert és mihamarabbi babásodást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!