T(i) hogyan cselekednétek?
Figyelt kérdés
Bölcsődében dolgozom és a konyhás/takarítónőnk szabadságra megy a jövőhéten, nos a főnök beírt engem hogy én helyettesítsem( rajtam kivül 2 ember tudna még) Csak hogy én 25 hetes terhes vagyok.Ok itthon is takaritok nem az van de heti 1x ott meg mindennap felkéne súrolni az egész bölcsit.Szóljak hogy ez nekem megterhelő lenne, meg féltem a terhességem vagy csináljam?Hamar elfáradok, szarul alszok. Nem vagyok kipihent.Napi 6 órában dolgozom egyébként.Vagy szóljak csak úgy hogy csinálom pl hetfőtöl szerdáig utána meg a hét másik felét nem e csinálhatná más?2023. okt. 9. 11:00
51/54 anonim válasza:
Huha kérdező. :D Talán kérd meg és segít örömmel. Ez nálunk is így megy, ha segítség kell megkérem szépen és örömmel segítenek is. Akkor nem,ha elvárom és úgy állok hozzá. Nálunk van olyan,ami egyszerűen nem megy,ahhoz férfi segítséget szoktunk kérni a munkahelyemen,de szólok neki és megkérem rá és hálás vagyok,nem pedig elvárom. Ez olyan,hogy a buszon is jól esik,ha 35 hetesen átadja a helyét valaki,de nem elvárt azért és sajnos több esetbe nem is fogják. És de,dolgoztam terhesen. Sőt dolgoztam olyan koraterhes kismama kollégával is,aki jött és kérte,hogy nem mennék e én be helyette a fertőző beteghez. Kérnie se kellett,de igen is jól esett,hogy megkért rá és nem pedig elvárta. Itt nálad picit a stílus.
52/54 A kérdező kommentje:
Oké Az a baj ha megkéred rá is huzza a száját sajnos ő ilyen
sokat segitünk neki hajtogatni a száraz tiszta textileket, előkéket stb soha nem köszöni meg.Na én meg nem kérek tőle segítséget inkább..
2023. okt. 12. 19:01
53/54 A kérdező kommentje:
Nem az hogy elvárom, nem teljesen az van , hanem emberek vagyunk emberséggel ellátva a másik csoportba az egyik nőnek fáj a háta alap hogy segitünk neki kérnie sem kell.Én mindig is segitettem a tavalyi terhes munkatársamat.Kérnie sem kellett.No de nem vagyunk egyformák.Van akinek nehezére esik segitenie önszántából
No a takarító ilyen mindenkivel szemben.
2023. okt. 12. 19:03
54/54 A kérdező kommentje:
puffog ha nem hajtogatunk holott nem a mi dolgunk hanem az övé csak ő ugygondolja h a mi dolgunk is és elvárja h meglegyen csinálva nem kéri.
2023. okt. 12. 19:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!