Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » T(i) hogyan cselekednétek?

T(i) hogyan cselekednétek?

Figyelt kérdés
Bölcsődében dolgozom és a konyhás/takarítónőnk szabadságra megy a jövőhéten, nos a főnök beírt engem hogy én helyettesítsem( rajtam kivül 2 ember tudna még) Csak hogy én 25 hetes terhes vagyok.Ok itthon is takaritok nem az van de heti 1x ott meg mindennap felkéne súrolni az egész bölcsit.Szóljak hogy ez nekem megterhelő lenne, meg féltem a terhességem vagy csináljam?Hamar elfáradok, szarul alszok. Nem vagyok kipihent.Napi 6 órában dolgozom egyébként.Vagy szóljak csak úgy hogy csinálom pl hetfőtöl szerdáig utána meg a hét másik felét nem e csinálhatná más?
2023. okt. 9. 11:00
1 2 3 4 5 6
 41/54 A kérdező kommentje:
Hát az addig oké.de üljek itthon mert nemtudok havi 1x ágyatpakolni? És ez neki mennyire megeröltető havi 1x segitenie?mert havi 1 héten zárok és minden héten 1x van alvószoba takaritás. Jelenleg nincs senki a helyemre mert decemberig szerződtem le a helyem. Januartol lenne mas a helyemre , nyilván ha hamarabb kell tavoznom egyéb okokból( egészségügyi) akkor találnának ugyis. de minek menjek betegszabira ennyi miatt?
2023. okt. 12. 11:31
 42/54 anonim ***** válasza:
57%
Értelek,de őt is valahol. :( Nem tudsz mit csinálni,decemberig valahogy csak kibírja. Viszont picit lehetnél vele szemben tisztelettudóbb,elvégre ő tesz neked szívességet,ha jól értem. Talán ha kedvesebb lennél vele,ő is máshogy állna hozzá,mert ha ilyen stílussal indítottál,mint itt is és elvárod tőle. A hátfájást végül is nem ő választotta ellenben a terhességgel.
2023. okt. 12. 11:46
 43/54 anonim ***** válasza:
41%
Szépen megkéred rá,és meg is köszönöd hálásan.
2023. okt. 12. 11:47
 44/54 A kérdező kommentje:
Mibem tesz szivesseget nekem? nem értem ezt a mondatod.Nem tett nekem szivességet. Mit értesz ez alatt? Kedves vagyok vele a kollegam szolt be neki mert felidegesitette h nem segitett nekem a takarito onszantabol. Szoltam neki kerdeztem h az agyakat nekem kell levenni aztmondta igen és távozott.Innentol kezdve nem firtattam a dolgot
2023. okt. 12. 13:48
 45/54 A kérdező kommentje:
Ezt is a kollegamnak mondta h nem betegseg a terhesseg stb en nem voltam ott amikor beszolt neki.En nem tettem semmit a takarito ellen.Szivesseg reszt meg nem ertem valamit felreerthettel
2023. okt. 12. 13:50
 46/54 babyboom567 ***** válasza:
62%

Ha a te feladatod havonta 1x az ágyak lepakolása, akkor igen, az a szívesség,hogyha segít.

De különben miért kéne bárkinek önszántából segítenie neked?

2023. okt. 12. 14:01
 47/54 anonim ***** válasza:
52%
Azt írod havi 1x a te feladatod. Ő meg otthagyta és nem "segített",ergo szívességet tesz,mert ez nem az ő feladata ezekszerint,hanem a tiéd. Így értettem.
2023. okt. 12. 14:10
 48/54 A kérdező kommentje:
Nemtudtam h az en feladatom rákérdeztem és gondoltam segít mivel terhes vagyok.De látszik hogy itt egyikőtök sem dolgozott terhesen bölcsődében.
2023. okt. 12. 14:12
 49/54 A kérdező kommentje:
Munkatársam egyböl jött önszántából neki nem okozott problémát érdekes.
2023. okt. 12. 14:12
 50/54 anonim ***** válasza:
100%
Na ezért nem dolgoznék soha női munkahelyen.
2023. okt. 12. 14:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!