T(i) hogyan cselekednétek?
Figyelt kérdés
Bölcsődében dolgozom és a konyhás/takarítónőnk szabadságra megy a jövőhéten, nos a főnök beírt engem hogy én helyettesítsem( rajtam kivül 2 ember tudna még) Csak hogy én 25 hetes terhes vagyok.Ok itthon is takaritok nem az van de heti 1x ott meg mindennap felkéne súrolni az egész bölcsit.Szóljak hogy ez nekem megterhelő lenne, meg féltem a terhességem vagy csináljam?Hamar elfáradok, szarul alszok. Nem vagyok kipihent.Napi 6 órában dolgozom egyébként.Vagy szóljak csak úgy hogy csinálom pl hetfőtöl szerdáig utána meg a hét másik felét nem e csinálhatná más?2023. okt. 9. 11:00
1/54 anonim válasza:
Ha ez nem tartozol a munkaköri leírásodba, eleve joga sincs hozzá.
Ennyi erővel magát is ugyanúgy beírhatta volna.
Én nem csinálnám meg, az biztos!
25 hét már nem kevés.
Próbálj szólni, de már ez is gáz, hogy egyáltalán szólni kell emiatt.
Ha pattog, menj el táppénzre.
2/54 anonim válasza:
Én se csinálnám végig, legfeljebb pár napot.
3/54 A kérdező kommentje:
De de, beletartozik. Hogy amikor hiányzik akkor helyettesiteni kell.elosztja ki melyik hetet csinálja az évben. Évi 10 hét szabink van ebbe van 4 nyári amikor bezárunk tehát ugy irta ala mindenki a szerzodest hogy hébe hóba helyettesiteni kell. 6 hetet eloszt ki mikor helyettesiti a takarítónőt. Mindenképp szólok azt hittem én gondolom ezt túl de akkor nem.
2023. okt. 9. 11:13
4/54 A kérdező kommentje:
Max akkor 2-3 napot ha nagyon nem lehetséges hogy változtassak a jövőhetet kellene csinálnom.Az egyik melótársam műtve volt a hasánál neki faj ha lehajol a másik pl tudná csinálni.
2023. okt. 9. 11:15
5/54 anonim válasza:
Tudná, de azért 25 hetesen neked se lesz egy felmosástól bajod... ha állandóan neked kellene helyettesítés alatt megcsinálni, akkor érteném, mi a baj, de így azért túl van tolva. A másik nő is hat órában dolgozik? Vagy ő nyolcban?
6/54 A kérdező kommentje:
7 órában én azért dolgozom 6 ban mert terhes vagyok és a 4.hónaptól jár törvényesen hogy 1 órával kevesebbet dolgozok se 7ben vagyok fizetve( nem Magyarország)
2023. okt. 9. 11:23
7/54 A kérdező kommentje:
és*
2023. okt. 9. 11:23
8/54 A kérdező kommentje:
Nem éppen csak felkell mosni, szönyeget fotelt kell arrébb tenni, székeket le fel pakolászni az asztalról meg miegymás. Ha csak felkéne mosnom az lenne a legkevesebb bajom hidd el.
2023. okt. 9. 11:24
9/54 anonim válasza:
5, egy csoport takarítása nem a felmosásból áll.
10/54 A kérdező kommentje:
igen 9es 2 csoport van meg vannak külömbözö termek is( játszóterem stb)nem egy kis 10 fős bölcsiröl van szó
2023. okt. 9. 11:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!