Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » T(i) hogyan cselekednétek?

T(i) hogyan cselekednétek?

Figyelt kérdés
Bölcsődében dolgozom és a konyhás/takarítónőnk szabadságra megy a jövőhéten, nos a főnök beírt engem hogy én helyettesítsem( rajtam kivül 2 ember tudna még) Csak hogy én 25 hetes terhes vagyok.Ok itthon is takaritok nem az van de heti 1x ott meg mindennap felkéne súrolni az egész bölcsit.Szóljak hogy ez nekem megterhelő lenne, meg féltem a terhességem vagy csináljam?Hamar elfáradok, szarul alszok. Nem vagyok kipihent.Napi 6 órában dolgozom egyébként.Vagy szóljak csak úgy hogy csinálom pl hetfőtöl szerdáig utána meg a hét másik felét nem e csinálhatná más?
2023. okt. 9. 11:00
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
85%

Ez már csak egyéni rugalmatlanság a részéről meg mindenki részéről.

Oké, senki nem dolgozik szívesen úgymond más helyett, de ez már csak szimpla empátia meg jó fejség kérdése.

Ha meg felületes leszel, az lesz a bajuk.

Mondd el, hogy nem tudod vállalni, mert a terhességed fontosabb.

Nem, nem tolod túl, valaki már irodából elmegy táppénzre terhesen, mert nem bírja.

2023. okt. 9. 11:48
 12/54 anonim ***** válasza:
88%
Bútorokat emelgetni meg cipekedni nem terhes nőnek való feladat. Pont.
2023. okt. 9. 11:55
 13/54 anonim ***** válasza:
9%
Ha orvosilag indokolt, akkor szólj, ha nem, akkor ne picsogj, hanem csináld
2023. okt. 9. 12:04
 14/54 anonim ***** válasza:
92%

Itt nagyon rossz helyen tetted fel a kérdést!

Tudniillik, itt sokan 40 hetesen is bekapálnak egy hektár földet, megmásszák a Mount Evetest-et, lefutnak egy maratont, egyedül vezetnek be 3 perces fájásokkal az egy órára lévő kórházba, előtte otthon megetetik a 100 hízót is meg ki is ganéznak alóluk stb stb.

2023. okt. 9. 12:59
 15/54 anonim ***** válasza:
94%
Én itt mindig le vagyok pontozva, mert én nem etetek szülés előtt 100 hízót, tehát eb sem csinálnám meg. Bútorok emelgetése, felmoso vödör emelgetése nem egy 25 hetes kismama feladata. Szólnék neki, hogy jelen állapotomban nem vállalom, ha nem tetszik, menj el táppenzre. Bár írtad nem Mo. ,ott lehet nem úgy működik, mint itthon.
2023. okt. 9. 13:07
 16/54 babyboom567 ***** válasza:
35%

Különben nem is értem, rég táppénzen kellene lenned.

Nem félsz hogy elkapsz valamit?pl rózsahimlőt/lepkehimlőt?

2023. okt. 9. 13:23
 17/54 anonim ***** válasza:
98%

Azért ne hasonlítsuk az otthoni házimunkát a munkahellyel.

Otthon, ha úgy tetszik meg sem csinálja, vagy később, vagy több részletben, vagy úgy ahogy, a munkahelyen nyilván elvárások vannak, nem lehet csak úgy összecsapni, meg akkor neki állni, mikor kényelmes.

Egyértelmű NEM.

2023. okt. 9. 13:30
 18/54 A kérdező kommentje:
16os nem nem rakom magam táppenzre.Minden betegségen átestem már kezdve a himlőtöl a bajkarikáig immunens vagyok.
2023. okt. 9. 13:57
 19/54 A kérdező kommentje:
Nem indokolt orvosilag, minden rendben van a terhességemmel csak nem érzem hogy bírnám az egész hetet fizikailag illetve ez fejben döl el, aggódom a terhességem miatt, mivan ha megerőltetem magam? Aki akar kapáljon 40hetesen is ha nem aggódik.Én aggódom.PONT.
2023. okt. 9. 13:58
 20/54 anonim ***** válasza:
94%
Ne csinald, 25 .het pont az elveszuletes hatara . 30hetes kor felett mar nagy esellyel maradnak eletben,meg akkor is jobb pakolni,mint most.... Lehet az emelestol baj, görcs. Mond hogy sokat kemenyedik fizikai terhelesre a hasad es nem vallalaod.
2023. okt. 9. 14:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!