Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » T(i) hogyan cselekednétek?

T(i) hogyan cselekednétek?

Figyelt kérdés
Bölcsődében dolgozom és a konyhás/takarítónőnk szabadságra megy a jövőhéten, nos a főnök beírt engem hogy én helyettesítsem( rajtam kivül 2 ember tudna még) Csak hogy én 25 hetes terhes vagyok.Ok itthon is takaritok nem az van de heti 1x ott meg mindennap felkéne súrolni az egész bölcsit.Szóljak hogy ez nekem megterhelő lenne, meg féltem a terhességem vagy csináljam?Hamar elfáradok, szarul alszok. Nem vagyok kipihent.Napi 6 órában dolgozom egyébként.Vagy szóljak csak úgy hogy csinálom pl hetfőtöl szerdáig utána meg a hét másik felét nem e csinálhatná más?
2023. okt. 9. 11:00
1 2 3 4 5 6
 31/54 A kérdező kommentje:
1 hétről van szó minek menjek táppénzre 5 és fél hónaposan?
2023. okt. 9. 19:36
 32/54 A kérdező kommentje:
a gyerekekkel való foglalkozást bírom, a takarítást nem.Nagycsoportosokkal dolgozom nem kell annyira haj de nagyon emelgetnem őket.
2023. okt. 9. 19:37
 33/54 anonim ***** válasza:
100%
27# vagyok. Nos,akkor ha minden szuper,nem tudunk segíteni így. Persze rendes a főnök,de attól mert bírod láthatóan a tempót,attól még nem kellene még rád tolnia még egy adaggal,nem 8 hetes vagy. :D Nekem fordítva jön át. Leírtuk mi hogy tennénk,majd látod te hogy szeretnéd.
2023. okt. 9. 20:58
 34/54 A kérdező kommentje:
Igen és köszönöm a véleményeket.döntöttem, holnap szólok csak hogy a fönök szabadságon van, igen ez egy ilyen bölcsi( minden héten van valaki szabin) pl multhéten én voltam szabin.Ez az pl hogy oké hogy ha kérdezte hogy birom aztmondtam hogy jól mert jól bírtam eddig. De szerintem sem fer ez a konyhásdi no mindegy.De én tudom mi hogy megy tudom hogy így oldotta meg mert.Szólok a fönökhelyettesnek.
2023. okt. 9. 21:03
 35/54 A kérdező kommentje:
Nem azt kérdeztem ki menne betegszabira meg ki nem.Hanem azt hogy ki hogy cselekedne, nos ez kiderült ki mint cselekedne és én is ezáltal fogok cselekedni.
2023. okt. 9. 21:04
 36/54 anonim ***** válasza:
84%

De miért kéne betegszabira mennie bárkinek?

Magyarországon, ha nem tudnak olyan munkát adni, amit végezhetsz (törvény szerint), akkor nem betegszabira, hanem olyan fizetett “szabadságra” tudsz menni, ahol a fizud 100%-t megkapod.

2023. okt. 9. 22:27
 37/54 A kérdező kommentje:
Hát törvény szerint terhesen is lehet takaritani.Ezt orvosi igazolás nem támasztja alá az én esetemben hogy ne tudnám elvégezni mert az orvos szerint minden rendben a terhességemmel. Én parázok hogy megeröltetem magam stb.
2023. okt. 9. 22:33
 38/54 A kérdező kommentje:
De szólok holnap és írok mi a fejlemény.
2023. okt. 9. 22:35
 39/54 A kérdező kommentje:
Szóltam a főnökéknek 2 napot leszek konyhán nem sok takaritas lesz.Viszont a takaritó nő felidegelt mondjátok hogy nem jogosan.Tegnap takaritotta a csoportot az agyakat egymasra pakolta, felmosott majd távozni készül amikor megkérdezem tőle h az ágyakat nekem kell lepakolni.Aztmondja igen.Nem sűrűn zárok így nem tudtam h nekünk kell lepakolni az agyakat a kollegám segitett, viszont a kollégam beszolt a takaritonőnek hogy legkozelebb ha en zarok es pont takaritást végez az alvószobákban ( heti1x) akkor segitsen szétrakni az ágyakat.Elkezdi püffögve hogy hát ő nem fogja más munkáját elvégezni, egy terhes nőnek sem okoz ez gondot, nem betegség ha meg nembirom ellátni a feladatom menjek betegszabira.Normális ez? Pl mindenki utálja a takarítót a nagy szíve miatt.Utána megy panaszkodott h fáj a háta na akkor menjen betegszabira ő nem?
2023. okt. 12. 10:32
 40/54 anonim ***** válasza:
Ez akkor gond szerintem,ha amúgy a helyedre tudnának addig embert,ha te elmész,de mivel nem mész más kettő helyett dolgozik. Valahol érthető az ő nézete is,szerintem. Nálunk emiatt nem marad,aki nem tudja ellátni a feladatot,biztosítanak teljesen mást neki,mert ha maradna és ketten vagyunk a beosztásba,akkor egy ember fog szívni hónapokig,sajnos,és duplán dolgozni,ami lássuk be nem korrekt. Így pedig helyette kerül be más.
2023. okt. 12. 10:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!