Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik, mit tapasztaltok...

Kismamik, mit tapasztaltok atadjak a helyet tomegkozlekedesen, elore engednek postan es a tobbi?

Figyelt kérdés
2010. okt. 12. 21:01
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 anonim ***** válasza:
3%

Észrevettem de azért nem fogok kétszer írni. Azt meg ne akard már megmondani hogy nekem mi a szép. Mert ha neked szép az neked szép és nem másnak. Én nem provokáltam semmit. Minek kérdezni valamit ha eleve nem fogadnak el minden véleményt? És mégegyszer elmondom hogy felfogd: én figyelek az emberekre csak nem mindenkire minden helyzetben. De az vesse rám az első követ aki képes mindenkire figyelni... Mi bajod éesz neked attól hogy én nem adom át a helyem? Valamiben akadályozni fogja az életed? Mert szerintem nem. Akkor nem tudom miért nem lehet csak elolvasni és elfogadni más véleményét? Fáj ha nem piszkálhatsz másokat és verheted a melled hogy bezzeg te jó vagy?

Másiknak meg: gyerektelenként igen nehezen lehetek anyós, de ha te mondod...

2010. okt. 13. 22:35
 62/63 anonim ***** válasza:
94%

"Még adományt is küldtem az iszapkárosult állatoknak (akiket a sok gyáva gazda otthagyott meghalni hogy a saját hátsóját mentse, esélyt sem adva- pl megkötve őket- nekik! mert biztos k*rvasokba került volna lekapcsolni a láncot és füttyenteni hogy fuss utánam bodri) pénzen kívül! Na utáljatok mégjobban. :) Milyen szemét vagyok csak mert valamiről más a véleményem mint nektek! Milyen szemét vagyok hogy egy idegen embert nem tartok fontosabbnak mint magam"

Így nyilatkoznak azok akik törődnek másokkal :)

2010. okt. 13. 22:45
 63/63 anonim ***** válasza:
94%

Kedves 67%-os válaszadó, én csak most kapcsolódtam be ebbe a szellemi ámokfutásba, de az egyik kommentedre reagálva, ezt írtad:

"Biztos velem van a baj és nem veled aki tigrisként harcolsz egy buta kérdésen? Komolyan ez a világ legnagyobb gondja? Hát vicces vagy."

, te 10 választ is adtál erre a kérdésre. Akkor ki harcol tigrisként? És ki a vicces? Ezen csak mosolyogni lehet, tényleg:)

2010. okt. 13. 22:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!