21 hetes kismamik hogy vagytok? Miket tapasztaltok?
nekünk is első babánk,21 hetes vagyok!! Nagyon jól vagyunk, sokat mocorog nagyon mozgékony a baba, amit már apa is érez ha a pocakomra teszi a kezét!! pénteken voltunk pont ultrahangon 390gramm a kisfickó!! "Terhes" tünetem abszolút nincs!!Az elején nekem is sokat kellett pihenni 6 hetesen bevéreztem! De hál istennek semmi probléma nincs!!
Te hogy vagy, kisfiú kislány lesz??
Sziasztok!
Mi 22 hetesek vagyunk, első baba:)
Én jól vagyok, bár múlthéten volt egy mélypontom mert egy kicsit túlvállaltam magam: rengeteg munka+ vizsgaidőszak+ háztartás+család úgyhogy eléggé lestrapáltam magam. Nem igazán tudtam éjszaka sem aludni, illetve sírtam mindig mert soha nem jutottam a feladataim végére:(
De most lejjebb adtam a feladatokból és a most sokkal többet pihenek és 2-3 nap alatt újra erőm teljében vagyok, kicsit jobban fogom magamra vigyázni ezután.
Amúgy az én kislányom is sokat mocorog, főleg esténként és hajnalban.
Jó egészséget
Mi kislányt várunk. Sokat mocorog, de vannak pihenőnapjai, amikor alig-alig mozog. A rockra és a pörgősebb zenékre rugdos, és mintha azt üzenné, hogy felizgatja. Komolyzenénél, meditációs zenénél nem mozog.
Én már az elejétől nagyon hányós voltam, úgyhogy a 4. hónapra eléggé legyengültem,alig tudtam lábra állni. Most már elég jól vagyok (azért a B6-ot szednem kell), csak sokat húzódott a hasam, ezért az orvos sok pihenést javasolt. Sétálni is csak közelre tudok. Ezért kicsit aggódom. Most elég nagy dózis magnéziumot szedek,azóta jobb a poci. Nagy gondom még a székrekedés. Már mindent megpróbáltam, de vagy olyan nap van hogy bejön, vagy nem. Általában nem. Marad a glicerines. :( Felülni sem tudok, csak ha oldalra fordulok, mert nagyon erőlteti a hasamat.
Nagyon várom már a picurimat, sokszor beszélgetek hozzá, és még mindig sokszor rácsodálkozom, hogy egy kis ember növekszik bennem.
Szia!
Én 21 hetes kismama vagyok. Az eleje teljesen problémamentes volt, nem voltam hányós, nem voltak rosszulléteim, csak délutánra nagyon fáradt voltam. Most 3 hete fáj a hasam. 2 hete táppénzen vagyok. Szedem a magneB6-ot és pihenek. A dokim szerint az van, hogy a baba nyomja a vesevezetéket. Majd ha nő egy kicsit, elmúlik mert akkor már nem tud annyira hátrabújni.
Ezt leszámítva nagyon jó. Sokat mocorog, már a Férjem is érezte. Napközben is aktív, de általában este. Olyankor igazi buli van a pocimban :)
Hát elmondom neked, hogy én 4 hete nyelem a magneB6-ot, már több mint egy dobozzal beszedtem. Ráadásul 2 hete itthon vagyok táppénzen, pihenek, sokat fekszem. Az eredmény? Tény hogy nem keményedik már olyan gyakran a hasam, de néha még előfordul. Fájni, meg ugyan úgy fáj, bár az én fájdalomküszöböm az ásó békas.... alatt van. Szóval nem tudom, hogy elmúlik-e, lehet, hogy hozzá kell szokni.
Mondjuk nekem általában oldalt fáj, nem lent.
Kaptam egy pocaktartó pántot (ruha alatti), lehet hogy ez is segít majd a hashúzódásnál, hasfájdalmaknál. Azt mondják,a derékfájósoknak is segít.
MagneB6-ból én elég nagy dózisút szedek, a normál kiszerelés nem igazán jött be nekem sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!