Kismamik, mit tapasztaltok atadjak a helyet tomegkozlekedesen, elore engednek postan es a tobbi?
Ez elég rendesen téged minősített. Biztos jól esik azoknak, akik olvassák és esetleg nem lehet gyerekük. Még szerencse, nem hogy nem helyátadás alapján osszák azt, hogy kinek lehet gyermeke és kinek nem. A legundorítóbb kívánság, ami csak létezik és még mosolyogsz is rajta.
Ne haragudj, az én értékrendembe ez nem fér bele. A válaszaid minősége kritikán aluli és nem érdekel mennyire sértődsz meg, szerintem ilyet mondani gusztustalan még olyan embernek is, akit ismersz, nem hogy egy olyannak, akinek egy teljesen átlagos témáról más a véleménye, mint a tiéd.
1. nem vagyok sértődős
2. nem érdekel mit gondolsz
3. aki magas ivből tesz minden körülötte lévő emberre hát annak tényleg ne legyen. Azért álljon már meg a menet egy kicsit. Legyen tele a világ olyan emberekkel mint Ő. Aki csak ül és van szive nézni hogy elessen egy buszon egy kisgyerek mert Ő szomorú és ül a seggén? Kicsit Te is kapjál a fejedhez!
Na mindegy uramisten már az is elkeseritő hogy ezt még magyarázni kell....
na csá.
Amúgy a 6. 7. választ senki nem olvasta? Az ő válaszaik tetszettek a legjobban.
Egyébként attól, hogy valaki nem adja át azonnal a helyét olyannak, aki nincs rosszul nem feltétlenül utál bárkit, vagy tesz mindenkire. Én pl. senkit nem utálok és mindenkinek segítek, aki megkér, nekem a kisgyerekekkel és a kismamákkal sincs bajom, jó persze engem is felhúz, ha elémdurakodnak kérdezés nélkül a boltban vagy bárhol, mondván gyerekkel vannak, de ez nem utálat, én spec szeretem, a legjobb barátnőm is kismama és a legjobb kismama a világon, abszolút humoros, mint volt és ugyanolyan mint a terhessége előtt. Szóval elég durva következtetés ebből, hogy utálják őket..én szeretem őket, csak az elvárásokat nem.
Jesszusom, mi van veletek? Még olvasni is kellemetlen.
67%, bár a válaszodat egy embernek címezted, gondolom, azért feltűnt, hogy nem ugyanaz írta az általad reagált kommenteket.
Én továbbra is sajnállak. Valóban nem ismerlek, de a stílus maga az ember, és ezzel a hozzáállással, ami neked van, nem kell nagy IQ harcosnak lennem, hogy kitaláljam, alapból milyen típusú ember vagy.
Valóban gáz néhány reakció, amit kaptál, viszont erősen provokáltad a válaszolókat, kvázi megérdemelted, hogy a fejedre koppintsanak, még ha a stílussal nem is értek egyet.
Kéz a kézben ellavírozhattok 77%-al, ugyanazon tőről fakadtok, és szánlak mindkettőtöket. Fogalmatok sincs milyen az a világ, ahol az emberek figyelnek egymásra. Ja, tudom, nincs is rá igényetek, ha jól esik, csak higgyétek ezt. Pedig csak kicsit kellene nyitnotok, és meglátnátok, sokkal szebb is lehet a világ a ti beszűkült kis helyeteknél. Jó éjszakát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!