Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan, aki csak 1-2...

Van itt olyan, aki csak 1-2 hete tudta meg, hogy terhes, tehát kb 6. hetes? Mit tapasztaltok?

Figyelt kérdés
Én 10 napja teszteltem pozitívat, mellfeszülés már kb peteérés után 5 nappal kezdődött, haspuffadás általában esténként, rá egy héttel kezdtem kicsit többet enni, a farmer szorítja a pocim. :) Kicsit álmosabb is vagyok. Émelygés még nincs. Ti mit tapasztaltok?
2011. okt. 2. 12:20
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:

20-án teszteltem egyértelmű pozitívat (előtte is, de annak nem hittem még, sokszor átvertek a szellemcsíkok).

Eleve az émelygés miatt kezdtem tesztelni, a mellem néha nagyon bedurran, akkor sziszegek, ha akár egy szellő hozzáér, de van, hogy semmi baja. Napi fél óra/óra kb amíg hányingerem van, az is inkább este.

Ami nálam különleges tünet, hogy ha terhes vagyok, majdnem minden éjjel emlékszem az álmomra. :)

Voltatok már orvosnál? Nekem a doki mondta még kedden, hogy nagy eséllyel méhen belüli terhesség, de UH-ra csak pénteken mehetek majd.

6+1 hkm

2011. okt. 2. 12:57
 2/35 A kérdező kommentje:
Én még nem voltam orvosnál. Mensi alapján még csak 5 hetes vagyok, de szerintem hamarabb volt ovum, és már 5+3... Orvoshoz menni 13-a körül gondoltam. Addigra több minden látszik. Vagy ha hamar megyek, visszahívnak akár 1-2 héten belül is? Még első, úgyhogy tapasztalatom nincs. :) Viszont kicsit aggódtam, hogy nem érzem magam kimondottan terhesnek, bár tudom, hogy a hányinger ráér a következő héten is... :)
2011. okt. 2. 13:33
 3/35 anonim ***** válasza:

Szept.16-án teszteltem erős pozitívat. Elvileg ma vagyok 7hetes, de a doki még alig találta meg a petezsákot is, embriót egyáltalán nem látott még sajnos. Ő 5 hetesnek írt. Két hét múlva megyek kontrollra.

Megvan a mell érzékenység, haspuffadás, alszok is ahogy lehet. Esti émelygés, rosszullét van három napja, szóval úgy látszik megint kezdődik (a fiammal a 20. hétig végig hánytam)

Hőingadozás, tüsszögés, orrdugulás, alhasi görcsök társulnak még hozzá, és hát az óriási boldogság :)

2011. okt. 2. 14:39
 4/35 A kérdező kommentje:

Mikor voltál dokinál? Mensit mikorra "vártad"?

Nekem ez az álmosság kezd erősödni, most is fáradtak a szemeim, pedig ma éjjel is aludtam min 9 órát... De reggel így is nyűgös voltam, hogy fel kell kelni. Előző éjjel is legalább 9 óra megvolt...

Akkor az émelygéssel tényleg ráérek még... :) Ez megnyugtató... Nálam az éhség még ami feltűnt. Kb másfélszer akkora adagok kellenek, kivéve a reggelit. Az normál...

2011. okt. 2. 16:37
 5/35 anonim ***** válasza:

Sziasztok! :)

Én 6hetes kis mami vagyok,08.21én volt meg utoljára és 09.20.-án teszteltem pozitívat..3db-ot is! :)

Én most pénteken voltam dokinál,aki 5hetesnek írt,de elszámolta 10nappal,mert a papíromra utcsó mensinek 08.31et írt!

Íme a pici babám:URL] [link]

Elég rossz minőségű a kép,de már jól látszik benne a szemem fénye! :) a petezsák 8,8mm-es volt.

tüneteim:mellfeszülés,gyomorégés,hányinger,gyakori vizelési inger,és az hogy rengeteget alszom!

Gratulálok mindenkinek a babájához!

Üdv:Kriszti

2011. okt. 2. 19:12
 6/35 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én ma vagyok 6+6 napos,holnap betöltöm a 7-et:) 5+1 napon voltam dokinál, akkor 9,9mm-es petezsák volt,szikhólyaggal és embrió csomóval. Kedden megyünk újra és remélem már hallani fogjuk a szivverését is:) Nekem mikor a nemvárt lett volna,annyira ugyanolyan tüneteim voltak,hogy biztosra vettem,h megint megjön(2,5 évig próbálkoutunk). Azóta reggelente hányingerem van,éjszaka rosszul alszom,viszont napközben bármikor el tudnék aludni. A hasam néha nagyon begörcsöl,de ez a nagyon hátrahajló méhem miatt van,de egyre ritkábban. Ti mikorra vagytok kiirva?
2011. okt. 2. 21:47
 7/35 anonim ***** válasza:

Sziasztok! kb 5 hetes pár napos vagyok. Én aug 25.-én menzeszeltem utoljára. Szept. 28.-án voltam dokinál. A doki terhességi időt nem írt a leletre, de a petezsák látható. :) 1 hét múlva kontroll. Nagyon ideges vagyok, hogy a zsákocska ne legyen üres.

Tüneteim: mellfájás (oldalt), kis hízás, fáradékonyság, néha kisebb hasfájás, enyhe görcs.

Általánoságban jó a közérzetem, nincs hányingerem, nem émelygek, nem vagyok kívánós különösebb képpen. Olyan, mintha nem is lenne semmi...

2011. okt. 2. 23:43
 8/35 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Látom közben gyarapodtunk. :)

Nekem tegnap óta vannak ilyen émelygés szerű tüneteim, egyelőre enyhék, nemis tudom, hogy csak képzelem-e. :D

De eszek akkor elmúlik...

Én éjszaka meg nappal is tudok aludni, meg a cickófeszülés, oldalfájás megvan még.

Én egyelőre nem vagyok kiírva még, nem voltam dokinál. 12-13 körül tervezem. Utolsó mensi alapján június 3, de korai ovu lehetett, úgy meg május 31...

2011. okt. 4. 11:15
 9/35 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nekünk inszeminációnk volt, szeptember 15-én teszteltem pozitívat. Jelenleg 7+1 hetesek vagyunk. Az első uh-on 5+1 hetesen 10mm-es petezsák látszódott a szikhólyaggal. A második uh-on 6+1 hetesen 18mm-es volt a petezsák és benne a bébi ülő magassága: 6,5mm volt, és dobogott a szíve. :)

Már kb. 1 hete émelygek, de pár napja egész napos hányingerem van, tegnap hánytam is... Nem esik túl jól az étel, de azért küszködök.

2011. okt. 5. 12:50
 10/35 A kérdező kommentje:

Szia!

Akkor te egy héttel korábban tudtad meg. :)

Nekem most kezdődnek a rosszullétek. Mostmár kezdem érezni az émelygéseket. Nyomott is kicsit a hangulatom.

Nem komoly egyelőre, gondolom hamarosan azért erősödik majd. És kezd nekem is egyre kevésbé jólesni az étel. Pedig a múlt héten nagy étvágyam volt, tegnap csökkent...

2011. okt. 5. 15:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!