Van itt olyan, aki csak 1-2 hete tudta meg, hogy terhes, tehát kb 6. hetes? Mit tapasztaltok?
20-án teszteltem egyértelmű pozitívat (előtte is, de annak nem hittem még, sokszor átvertek a szellemcsíkok).
Eleve az émelygés miatt kezdtem tesztelni, a mellem néha nagyon bedurran, akkor sziszegek, ha akár egy szellő hozzáér, de van, hogy semmi baja. Napi fél óra/óra kb amíg hányingerem van, az is inkább este.
Ami nálam különleges tünet, hogy ha terhes vagyok, majdnem minden éjjel emlékszem az álmomra. :)
Voltatok már orvosnál? Nekem a doki mondta még kedden, hogy nagy eséllyel méhen belüli terhesség, de UH-ra csak pénteken mehetek majd.
6+1 hkm
Szept.16-án teszteltem erős pozitívat. Elvileg ma vagyok 7hetes, de a doki még alig találta meg a petezsákot is, embriót egyáltalán nem látott még sajnos. Ő 5 hetesnek írt. Két hét múlva megyek kontrollra.
Megvan a mell érzékenység, haspuffadás, alszok is ahogy lehet. Esti émelygés, rosszullét van három napja, szóval úgy látszik megint kezdődik (a fiammal a 20. hétig végig hánytam)
Hőingadozás, tüsszögés, orrdugulás, alhasi görcsök társulnak még hozzá, és hát az óriási boldogság :)
Mikor voltál dokinál? Mensit mikorra "vártad"?
Nekem ez az álmosság kezd erősödni, most is fáradtak a szemeim, pedig ma éjjel is aludtam min 9 órát... De reggel így is nyűgös voltam, hogy fel kell kelni. Előző éjjel is legalább 9 óra megvolt...
Akkor az émelygéssel tényleg ráérek még... :) Ez megnyugtató... Nálam az éhség még ami feltűnt. Kb másfélszer akkora adagok kellenek, kivéve a reggelit. Az normál...
Sziasztok! :)
Én 6hetes kis mami vagyok,08.21én volt meg utoljára és 09.20.-án teszteltem pozitívat..3db-ot is! :)
Én most pénteken voltam dokinál,aki 5hetesnek írt,de elszámolta 10nappal,mert a papíromra utcsó mensinek 08.31et írt!
Íme a pici babám:URL] [link]
Elég rossz minőségű a kép,de már jól látszik benne a szemem fénye! :) a petezsák 8,8mm-es volt.
tüneteim:mellfeszülés,gyomorégés,hányinger,gyakori vizelési inger,és az hogy rengeteget alszom!
Gratulálok mindenkinek a babájához!
Üdv:Kriszti
Sziasztok! kb 5 hetes pár napos vagyok. Én aug 25.-én menzeszeltem utoljára. Szept. 28.-án voltam dokinál. A doki terhességi időt nem írt a leletre, de a petezsák látható. :) 1 hét múlva kontroll. Nagyon ideges vagyok, hogy a zsákocska ne legyen üres.
Tüneteim: mellfájás (oldalt), kis hízás, fáradékonyság, néha kisebb hasfájás, enyhe görcs.
Általánoságban jó a közérzetem, nincs hányingerem, nem émelygek, nem vagyok kívánós különösebb képpen. Olyan, mintha nem is lenne semmi...
Sziasztok!
Látom közben gyarapodtunk. :)
Nekem tegnap óta vannak ilyen émelygés szerű tüneteim, egyelőre enyhék, nemis tudom, hogy csak képzelem-e. :D
De eszek akkor elmúlik...
Én éjszaka meg nappal is tudok aludni, meg a cickófeszülés, oldalfájás megvan még.
Én egyelőre nem vagyok kiírva még, nem voltam dokinál. 12-13 körül tervezem. Utolsó mensi alapján június 3, de korai ovu lehetett, úgy meg május 31...
Sziasztok!
Nekünk inszeminációnk volt, szeptember 15-én teszteltem pozitívat. Jelenleg 7+1 hetesek vagyunk. Az első uh-on 5+1 hetesen 10mm-es petezsák látszódott a szikhólyaggal. A második uh-on 6+1 hetesen 18mm-es volt a petezsák és benne a bébi ülő magassága: 6,5mm volt, és dobogott a szíve. :)
Már kb. 1 hete émelygek, de pár napja egész napos hányingerem van, tegnap hánytam is... Nem esik túl jól az étel, de azért küszködök.
Szia!
Akkor te egy héttel korábban tudtad meg. :)
Nekem most kezdődnek a rosszullétek. Mostmár kezdem érezni az émelygéseket. Nyomott is kicsit a hangulatom.
Nem komoly egyelőre, gondolom hamarosan azért erősödik majd. És kezd nekem is egyre kevésbé jólesni az étel. Pedig a múlt héten nagy étvágyam volt, tegnap csökkent...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!