Van itt olyan, aki csak 1-2 hete tudta meg, hogy terhes, tehát kb 6. hetes? Mit tapasztaltok?
így van, naponta változnak a kis lurkóink. megvoltak a védőnős vizsgálatok is. A teherbeeséskor 45 kg voltam, most, mivel nem volt se hányinger, se hányás, enni tudok, már 48 kg vagyok... :( De megéri! :D Most van a 9.hetünk.
vérnyomás 90/60
Kicsit többet kell innom, de panaszmentes vagyok.
Ti hogy álltok? Éreztek változást? Nől a pocak? :D
Sziasztok!
Nekem is megvolt hétfőn az UH, a petezsák 45 mm, benne az élő embrió 25 mm.
Kis óriás:)
Ma voltam védőnőnél, megkaptam a kiskönyvet, holnap pedig megyek a háziorvoshoz beutalókért.
9+4 hkm
Én még a védőnőhöz nem jutottam el. Elvileg nov 21, de jövő héten valszeg telefonálok neki, hogy ha más nem, beutaló azért kellene... Doki is lesett, hogy miért csak akkorra adott időpontot...
Én valahogy most vagyok 9 hetes...
A mi védőnőnk kicsit kombinált eset. ketten vagyunk a falunkban terhesek és ennek örömére havonta 1 családlátogatást beütemez...Nagyon örülök persze neki.. :/
10 heses vagyok és már 2x volt, de csak beszélgettünk, nem is az adott témáról... :)
Mi már láttuk a babánkat 3D-ben is... :D el sem hiszem, hogy bennem van! <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!