Van itt olyan, aki csak 1-2 hete tudta meg, hogy terhes, tehát kb 6. hetes? Mit tapasztaltok?
Sziasztok, én ma vagyok 7+1 napos, tegnap is voltam dokinál és már volt szivhang és egy 9mm-es embrió is:) Én irtam anno 10.02.-án 21:47-kor. Mi 3 hét múlva megint megyünk és aztán a 12.héten. Tegnap alig akartam elhinni,mikor hallottam a kis szivét verni:D A férjem teljesen "kész" lett,annyira meglepte,h már igy dobog. Alig várjuk,hogy leteljen a 12.hét és akkor kicsit nyugodtabb leszek. Ti is úgy érzitek,hogy nem akarnak telni a hetek?
Di
Szia!
Dejó neked! :) Én ma vagyok 5+4 mensi szerint, de elvileg hamarabb volt pé, úgy meg 6 hetes.
Orvosnál még nem voltam, sztk-ba megyek. Első alkalommal mire számítsak? Olvastam ezt-azt, de gondolom az se mindegy magánhoz megyek vagy sztk-ba...
AZ uh-t várom már, de a többit nem nagyon. :D
Igen, szerintem is elég lassan megy az idő... :D Aztán meg lehet úgy fogjuk érezni, hogy hűű de gyorsan telik. :)
Di vagyok! Nekem 5+1 naposan a doki 9,9mm-es petezsákot látott,szikhólyaggal és embrió csomóval. Akkor még nem hallott szivhangot,az ha jól tudom 6 hetes kor után van. Én saját tapasztalat alapján csak magán dokihoz megyek,de biztos vannak olyan helyek is ahol az sztk-ban is nagyon kedvesek. Az én dokimmal szerncsém van,mert tényleg nagyon rendes és feleslegesen nem is hiv be, most is mondta,hogy elég 12 hetesen menni,ha kibirom. persze kértem a 10. hétre időpontott,mert engem megnyugtat,ha legalább 3 hét múlva látom,hogy rendben van. Vannak nagyon jó oldalak,ahol sokat meg lehet tudni:
Sziasztok!
Én 19.-ére kaptam következő időpontot ultrahangra. :) Reméljük már lesz szívhang is.... :) a kiírásom június 2. Az én szülinapom meg június 3. :D
Nagyon lassan megy az idő, a 12. hétig kész gyötrelem. De remélem minden simán megy majd. Nekem még mindíg nincsenek rosszullétek, semmit nem érzek. Az étvágyam is a régi. Kívánosnak sem mondhatom magam. :) Annyi, hogy a farmereket nem tudom begombolni. :)))
Lányok,akkor most ki hányadik hétben van? Én ma kezdem a 10.hetet:) A 13:33-asnak szurkolok,hogy a baba szülinapi ajándék legyen(én jún.4.-ei vagyok:). Ti kaptatok már kismama könyvet? Én egy hét múlva megyek újra,remélem akkor már kapok.
Di
Kösziii! :) Én is 8 hetes vagyok, nagyon jó lenne, ha szülinapi ajándék lenne! :)Mi most megyünk már harmadszorra, mindíg visszahív a doki és minden alkalommal ultrahangozott is. Már képünk is van, bár nem sok minden van rajta. Nagyon jó doki, szerencsénk van vele. :)A védőnő adott kiskönyvet, meg csomagot, sőt az első családlátogatás is megvolt pénteken. Nem volt nagy durranás, csak leült és pár szóban érdeklődött, hogy minden rendben van-e, van-e kérdésem. Ennyi volt. Most izgulok a holnapi vizsgálat miatt, nagyon várjuk azt a szívdobogást... :)
Mindenkinek hajrá, kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!