Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan, aki csak 1-2...

Van itt olyan, aki csak 1-2 hete tudta meg, hogy terhes, tehát kb 6. hetes? Mit tapasztaltok?

Figyelt kérdés
Én 10 napja teszteltem pozitívat, mellfeszülés már kb peteérés után 5 nappal kezdődött, haspuffadás általában esténként, rá egy héttel kezdtem kicsit többet enni, a farmer szorítja a pocim. :) Kicsit álmosabb is vagyok. Émelygés még nincs. Ti mit tapasztaltok?
2011. okt. 2. 12:20
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:

Sziasztok, én ma vagyok 7+1 napos, tegnap is voltam dokinál és már volt szivhang és egy 9mm-es embrió is:) Én irtam anno 10.02.-án 21:47-kor. Mi 3 hét múlva megint megyünk és aztán a 12.héten. Tegnap alig akartam elhinni,mikor hallottam a kis szivét verni:D A férjem teljesen "kész" lett,annyira meglepte,h már igy dobog. Alig várjuk,hogy leteljen a 12.hét és akkor kicsit nyugodtabb leszek. Ti is úgy érzitek,hogy nem akarnak telni a hetek?

Di

2011. okt. 5. 19:31
 12/35 A kérdező kommentje:

Szia!

Dejó neked! :) Én ma vagyok 5+4 mensi szerint, de elvileg hamarabb volt pé, úgy meg 6 hetes.

Orvosnál még nem voltam, sztk-ba megyek. Első alkalommal mire számítsak? Olvastam ezt-azt, de gondolom az se mindegy magánhoz megyek vagy sztk-ba...

AZ uh-t várom már, de a többit nem nagyon. :D

Igen, szerintem is elég lassan megy az idő... :D Aztán meg lehet úgy fogjuk érezni, hogy hűű de gyorsan telik. :)

2011. okt. 6. 17:17
 13/35 anonim ***** válasza:

Di vagyok! Nekem 5+1 naposan a doki 9,9mm-es petezsákot látott,szikhólyaggal és embrió csomóval. Akkor még nem hallott szivhangot,az ha jól tudom 6 hetes kor után van. Én saját tapasztalat alapján csak magán dokihoz megyek,de biztos vannak olyan helyek is ahol az sztk-ban is nagyon kedvesek. Az én dokimmal szerncsém van,mert tényleg nagyon rendes és feleslegesen nem is hiv be, most is mondta,hogy elég 12 hetesen menni,ha kibirom. persze kértem a 10. hétre időpontott,mert engem megnyugtat,ha legalább 3 hét múlva látom,hogy rendben van. Vannak nagyon jó oldalak,ahol sokat meg lehet tudni:

[link]

[link]

[link]

2011. okt. 6. 19:08
 14/35 A kérdező kommentje:
Hát majd meglátom. Most 20-ra kaptam időpontot. Akkor már (majdnem?)8 hetes lesz. Kíváncsi leszek, hogy sima uh lesz-e vagy nem. Erről is eltérő dolgokat hallottam. Lehet később ha kicsit javul az anyagi helyzetünk, akkor keresek énis egyet, aki nem a pénzre megy... Bár akkor lenne tippem, hogy kit kell megpróbálni. :)
2011. okt. 10. 12:12
 15/35 anonim ***** válasza:
52%

Sziasztok!

Én 19.-ére kaptam következő időpontot ultrahangra. :) Reméljük már lesz szívhang is.... :) a kiírásom június 2. Az én szülinapom meg június 3. :D

Nagyon lassan megy az idő, a 12. hétig kész gyötrelem. De remélem minden simán megy majd. Nekem még mindíg nincsenek rosszullétek, semmit nem érzek. Az étvágyam is a régi. Kívánosnak sem mondhatom magam. :) Annyi, hogy a farmereket nem tudom begombolni. :)))

2011. okt. 17. 13:33
 16/35 A kérdező kommentje:
Szia! Én 20-án megyek, első vizsgálat, kórházban, nem tudom uh-t is csinálnak-e mert állítólag a doki ad beutalót. Remélem nem kell külön időpontot kérni...
2011. okt. 17. 14:20
 17/35 anonim ***** válasza:

Lányok,akkor most ki hányadik hétben van? Én ma kezdem a 10.hetet:) A 13:33-asnak szurkolok,hogy a baba szülinapi ajándék legyen(én jún.4.-ei vagyok:). Ti kaptatok már kismama könyvet? Én egy hét múlva megyek újra,remélem akkor már kapok.

Di

2011. okt. 18. 19:03
 18/35 A kérdező kommentje:
Én 8. hetes vagyok, csütörtökön vagy a hét végén töltöm a 8 hetet. Holnap után megyek dokihoz, úgyhogy még nem kaptam könyvet. Viszont a védőnő csak nov 21-re adott időpontot, a könyvet meg ő adja ki, nem? Nem tudom miért húznak így mindent. Úgy tudtam, hogy első vizsgálat után kiállítják...
2011. okt. 18. 20:09
 19/35 anonim ***** válasza:
Kicsit irigyellek titeket a tünetekért,nekem a mell nagyobbodáson kívül semmi bajom.Pedig szerettem volna megtapasztalni,milyen.Az előző két terhességemnél sem volt hányingerem...stb pedig most ikreket várok és azt olvastam,hogy ilyen esetben erősödnek a tünetek! Úgy látszik nem nálam! Én is jún.3.-ára vagyok kiírva de mivel ikrek,gondolom előbb meglesznek.
2011. okt. 18. 22:34
 20/35 anonim ***** válasza:

Kösziii! :) Én is 8 hetes vagyok, nagyon jó lenne, ha szülinapi ajándék lenne! :)Mi most megyünk már harmadszorra, mindíg visszahív a doki és minden alkalommal ultrahangozott is. Már képünk is van, bár nem sok minden van rajta. Nagyon jó doki, szerencsénk van vele. :)A védőnő adott kiskönyvet, meg csomagot, sőt az első családlátogatás is megvolt pénteken. Nem volt nagy durranás, csak leült és pár szóban érdeklődött, hogy minden rendben van-e, van-e kérdésem. Ennyi volt. Most izgulok a holnapi vizsgálat miatt, nagyon várjuk azt a szívdobogást... :)

Mindenkinek hajrá, kitartás!

2011. okt. 19. 00:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!