Lilchan kérdése:
Lehetek mégis terhes?
Figyelt kérdés
Kb. másfél napig volt meg a menstruációm, addig is elég gyengén. Általában 6-7 napig szokott tartani. Mitől lehet ez? Lehetek-e terhes?2011. okt. 27. 10:03
1/7 anonim válasza:
kicsit több infot írj.Védekeztetek-e együttlétkor, vagy most próbálkoztok a babával?Van-e más tüneted?
2/7 anonim válasza:
Miért nem csinálsz egy tesztet? Lehetsz terhes, de mint az előző is írta, tényleg több infó kéne! De szerintem csinálj tesztet, a Rossmannba van 300Ft-ér teszt, a saját márkájuk, szerintem elég megbízható!
3/7 A kérdező kommentje:
Ne haragudjatok, tényleg, most így visszaolvasva.. igazatok van. Nem, nem védekezünk már 10 hónapja, és eddig még nem jött össze baba. Nem tudom, hogy mi lehet az oka? Most reménykedek. Tesztet majd egy pár nap múlva csinálok. Csak véleményekre, tapasztalatokra vagyok kíváncsi!
2011. okt. 27. 10:36
4/7 anonim válasza:
Ez már kicsit több infó, van esély arra, hogy összejött a baba, de biztosra a teszt tudja majd megerősíteni! Ha csináltál tesztet, én kiváncsian várom az eredményt, majd megírod?
5/7 anonim válasza:
akkor esélyes vagy rá. várj még pár napot és tesztelj.drukkolok , hogy erős pozitív legyen:)
6/7 A kérdező kommentje:
Persze, majd megírom!:) Köszönöm, hogy ilyen hamar válaszoltatok!
2011. okt. 27. 12:03
7/7 anonim válasza:
Szia! Teszteltél? Mi lett az eredmény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!