Pár hetes (6-7) terhes lehetek. Normális hogy sokkal kevesebb türelmem van a 7,5 hónaposomhoz?
Sajnos normális.
Én a 3. várom. Szegény gyerekeim. Igaz, hogy nagy lányom alapesetben sem egyszerű eset, de érzem világosan, hogy most fele annyi türelemmel sokkal nehezebben kezelem a helyzeteket. Az önuralmam napjában néhányszor biztos véget ér. :o( Jobb napokon csak egy-kétszer.
8 hkm
Sajnos nálam is ez van! Úgy sajnálom már a gyerekem, aki úgy érzem a dackorszakát kezdi, és káosz idők jönnek az én minimális türelmem miatt is!
ÉS aki tapasztaltabb, ez ugye nme marad végig így?????
22 hós kislány és 10 hetes pocakbabi anyuja
Köszi, aranyos vagy! :)
Igazából próbálok uralkodni magamon, csak amikor nyűgösebb, akkor érzem úgy, hogy régen tovább bírtam, és most hamarabb elszakad a cérna. Az a baj, hogy apa nagyon keveset van itthon, és rám szakad minden. Az este pl nagyon nyűgös volt, nehezen aludt el, és felhúztam magam azon, hogy nekem kell vele szenvedni, mert az apja ráfogja, hogy én úgyis el tudom altatni, ő meg nem. A gyerekre is mérges voltam, meg az apjára is.
Második vagyok.
Igen, első kettővel is így volt, és elmúlt, de a 8. hónaptól újra kezdődött. :o(
Én a 36. héten vagyon, a 3 évesemnél meg dúl a dackorszak. Két-három hete vagyok rettentő türelmetlen. Igyekszem uralkodni magamon, de nagyon nehéz. Nagyon sajnálom szegénykét, mert érzem, hogy azokat a helyzeteket sem tudom lekezelni, amit néhány hete még minden gond nélkül megoldottam.
De azért én is igyekszem.
Szedj magneb6-ot, nekem sokat segít.
Most vagyok 8 hetes.
Szegény párom és a 3 évesem is csak döbbenten bámult a hisztijeim miatt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!