Lehetek terhes? ( bővebben alul )
Kistestvért szeretnénk a kislányunk mellé.
A legutolsó peteérésemkor kétszer voltunk együtt a párommal.
Az aktus után pár napra rá iszonyatosan görcsölt a hasam napokig. Egy - két napra rá melleim feszülni kezdtek és érzékennyé váltak ( ez azóta is tart).
Szédülni kezdtem esténként.
Október 18. -án megjött a menstruációm.
Szerintetek annak ellenére, hogy megjött lehetek terhes?
Érdemes terhességi tesztet csinálnom ha elmúlik a menstruáció és a tünetek nem múlnak el?
Nem késett egy napot sem. Egy nappal korábban jött meg.
Miért csináljak most tesztet ?
Mi van akkor, ha azt mutatja ki, hogy még terhes vagyok ?
12:49 vagyok
Azért érdemes (lett volna érdemes) gyorsan tesztet csinálni, mert ha pozitív, akkor tudod, hogy baba volt, csak nem tudott megtapadni. Ha ez többször előfordul, akkor érdemes kivizsgálni, nincs-e valami szervi ok.
szia, nekem is a mensi előtt voltak hasonló tüneteim(általában mensi előtt 7 nappal erősödtek a tünetek) , mindig azt hittem, na most tuti terhes vagyok, az orv. azt mondta ez PMS, elkezdtem szedni az utasításnak megfelelően a "Magne B6 femina" nevű pezsgő tbl-t. Most a ciklusom végén nem jelentkeztek a tünetek, gondoltam, de jó ez a tbl. csökkentette a tüneteket, de vártam nem jött meg a mensi, és csak a hányinger, puffadás, szédülés, kiis derült egy teszttel hamar , hogy miért. Pos lett.
Ha esetleg ez okozza neked is a tüneteidet, próbáld ki. Sok ssikert, és kitartást!!!!!!!!!
Sziasztok !
Köszönöm szépen a válaszokat !
Nem tudom, hogy mi lehet velem.
A menstruációm kedd estétől szombat estéig tartott.
Szerintem ez négy naposnak felel meg, ez azért furcsa, mert nekem sokkal tovább szokott tartani ( 6-7 nap ) és az intenzitása is sokkal erőssebb szokott lenni.
A melleim rettenetesen érzékenyek, estére elfáradok, szédülök és tegnap a sült szalonna illatától majdnem rosszul lettem, felfordult a gyomrom.
Tesztet csináltam kedden reggel, de az egycsíkos lett.
Azon gondolkozom, hogy talán érdemes lenne elmennem a nőgyógyászomhoz egy vizsgálatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!