Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan, aki csak 1-2...

Van itt olyan, aki csak 1-2 hete tudta meg, hogy terhes, tehát kb 6. hetes? Mit tapasztaltok?

Figyelt kérdés
Én 10 napja teszteltem pozitívat, mellfeszülés már kb peteérés után 5 nappal kezdődött, haspuffadás általában esténként, rá egy héttel kezdtem kicsit többet enni, a farmer szorítja a pocim. :) Kicsit álmosabb is vagyok. Émelygés még nincs. Ti mit tapasztaltok?
2011. okt. 2. 12:20
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

"A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 10-02 14:39" vagyok. Bocsi, hogy eddig nem írtam, de még minden bizonytalan. Azóta voltam dokinál, 25 mm-es a petezsákom, halványan látszik a szabályos kör alakú szikhólyag, de a babát még mindig nem találjuk, főleg nem a szívhangot. Mensi alapján már 9 hét 3 napos lennék, de a doki pénteken 7+1-re leminősített. Hjaj és ami a legszomorúbb, hogy ha szombaton se találjuk meg, rögtön bent is tart a kórházban. :( :( :(

Amúgy minden tünetem megmaradt, éjszaka felkelek enni, mert nem bírom ki, amúgy meg egész nap émelygek. A férjem tartja bennem a lelket, ő nagyon bizakodó, nélküle már talán fel is adtam volna.

Mindannyiótoknak nagyon gratulálok, és várom, hogy megírjátok, mi volt ma és holnap az uh vizsgálaton :) Szurkolok mindenkinek!

Kati

2011. okt. 19. 08:09
 22/35 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Megvolt az ultrahang, megint kuncsorogtam képet. :P Már kivehető a baba, szikhólyag, petezsák szabályosak. :) és van szívhang is... :) Nagyon örülünk az alig 2cm-es csöppségnek! Legközelebb 4 hét múlva kell mennem...Nem is fogom kibírni. :D

Az elöttem levőnek nagyon szurkolok! Nálunk első baba lesz, de én is majd frászt kaptam, amikor azt mondták nagyon pici a petezsák... Mondjuk van még időd, reméljük meglezs a zsákocskában a babu is!!! Fel a fejjel, szedd a vitamint! (nekem nagyot nőtt tőle a babszemecském), sok gyümölcs és nyugalom!!!

2011. okt. 20. 23:02
 23/35 anonim ***** válasza:

Gratulálok! Most adtál egy kis reményt újra, köszönöm :)

A vitamint már lassan egy éve szedem, mióta próbálkozunk a babával. Hát holnap minden kiderül, igyekszem nem idegeskedni, de azért egyre többet gondolok arra, hogy hogy s mint lesz.

Kati

2011. okt. 21. 08:03
 24/35 anonim ***** válasza:
Hát nagyon szurkolok, hogy sikerüljön!!!
2011. okt. 21. 13:47
 25/35 anonim ***** válasza:
Na Kati, mi volt a dokinál???? Jó, vagy rossz hírek????
2011. okt. 22. 22:53
 26/35 anonim ***** válasza:

Sziaztok! Hát sajnos rossz híreket kaptam, összement a petezsák, deformálódott, és nem volt szívhang sem, így 10-kor megműtöttek. :(

Azért még olvasom majd a bejegyzéseiteket, várom, hogy jó híreket írjatok ide :)

Kati

2011. okt. 23. 07:25
 27/35 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom! Ez annyira hihetetlen!! Futkározik a hideg a hátamon, ahogy belegondoltam min mehettél át. Hülyén hangzik, de ne keseredj el és ne csüggedj. Biztos nehéz ezt feldolgozni, de legyél erős!

Gyors felépülést!

Üdv: Adri

2011. okt. 24. 00:10
 28/35 anonim ***** válasza:

Kedves Adri!

Köszi a biztató szavakat. Nekem is fura, egyenlőre jól viselem, talán mert a fiam nem is hagyná, hogy elgyengüljek :)

Kati

2011. okt. 25. 08:32
 29/35 A kérdező kommentje:

Nagyon sajnálom Kati! :(

Én csütörtökön voltam dokinál, 15mm-es babócát láttunk. Sajna képet nem tudott adni, így csak a monitort fényképeztük le... De így is látszik a lényeg, még a kezét is felfedeztem a képen. Látszanak az ujjai is. :)

2011. okt. 25. 11:17
 30/35 anonim ***** válasza:

Annak örülök, hogy nem az első babóval jártatok így, bár mindegy hányadik, egyformák... Jó, hogy ott a kisfiad!!! Ha szeretnétek biztos lesz még picibabátok...

Nálunk 1,8cm a baba, 3D-ben is nézhettük.

A sikerekhez gratulálok mindenkinek!

2011. okt. 25. 23:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!