Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Ti kávéztatok terhesen?

Kismamák! Ti kávéztatok terhesen?

Figyelt kérdés
Ma reggel rám szóltak hogy én hogy hogy kávézok?!... 11hetes vagyok, egy pohár kávé sok tejjel reggel én szerintem nem árt, igyis alacsony a vérnyomásom. Ti mit gondoltok erről?
2022. aug. 13. 10:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a reggeli napi egy kávémat megiszom.

Egyrészt ennyi megengedett, másrészt, ha ezt nem iszom meg akkor 9óra körülre annyira megfájdul a fejem hogy nem bírok megmaradni. Akkor meg már az egy kávéval kevesebbet ártok.

2022. aug. 13. 12:09
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Reggel mindig ittam egy 3in1-et. Azt imádtam, a rendes kávé szagától viszont undorodtam. Sokszor ebéd után is. Ha jól esett ittam, ha nem, akkor nem, ennyi. Teljesen egészséges babám született természetesen. Most szoptatok, így is iszok egy-egy kávét, ha jól esik.
2022. aug. 13. 12:19
 13/17 anonim ***** válasza:
76%
Jaj már megint egy hülye okoskodott 🤦‍♀️. Nyugodtan igyad, napi 200 mg koffeinbe akár két kávé is belefér hosszú kávéból. Emellett tejesen egyéni is, nekem alacsony a vérnyomásom, kávé mellett tökéletes.
2022. aug. 13. 13:01
 14/17 anonim ***** válasza:
87%
Lehet nyugodtan inni, mértékkel. Én is ittam, de az addig napi 4-6 kávét csökkentettem 1-re. Szoptatás alatt teljesen elhagytam, így is alig aludt, nem akartam még véletlenül sem hogy felpörgesse.
2022. aug. 13. 13:26
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Simán megihatsz akar napi 1 feketét is, attól semmi bajotok nem lesz. Én csak azért ittam Ricorét, mert magas vérnyomásom van.
2022. aug. 13. 13:56
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Terhesség alatt és azóta is megiszom a reggeli tejeskávém.
2022. aug. 13. 14:17
 17/17 anonim ***** válasza:
Én reggel és ebéd után kávézok. Nagyjából a 11-12. hét felé a rendes kávétól reggelente öklendeznem kell, úgyhogy áttértem a sokkal lazább kapszulásra (Dolce Gusto - Cortador) és még ezt is felhigítom tejjel. Így jól esik. Hétköznap a munkahelyemen Nesspresso kapszulás van, ott is a gyengébbet iszom sok tejjel (régen a legerősebbet ittam), hétvégente otthon pedig megmaradt a régi, rendes főzött kávé, akkor jól esik. Én nagy kávés vagyok, sajnos a hiányát is érzem, így elhagyni amíg nem muszáj, nem fogom, de gyengítettem azért rajta bőven.
2022. aug. 15. 10:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!