Kismamák! Ti kávéztatok terhesen?
Figyelt kérdés
Ma reggel rám szóltak hogy én hogy hogy kávézok?!... 11hetes vagyok, egy pohár kávé sok tejjel reggel én szerintem nem árt, igyis alacsony a vérnyomásom. Ti mit gondoltok erről?2022. aug. 13. 10:42
11/17 anonim 

válasza:

Igen, a reggeli napi egy kávémat megiszom.
Egyrészt ennyi megengedett, másrészt, ha ezt nem iszom meg akkor 9óra körülre annyira megfájdul a fejem hogy nem bírok megmaradni. Akkor meg már az egy kávéval kevesebbet ártok.
12/17 anonim 

válasza:

Reggel mindig ittam egy 3in1-et. Azt imádtam, a rendes kávé szagától viszont undorodtam. Sokszor ebéd után is. Ha jól esett ittam, ha nem, akkor nem, ennyi. Teljesen egészséges babám született természetesen. Most szoptatok, így is iszok egy-egy kávét, ha jól esik.
13/17 anonim 

válasza:

Jaj már megint egy hülye okoskodott 🤦♀️. Nyugodtan igyad, napi 200 mg koffeinbe akár két kávé is belefér hosszú kávéból. Emellett tejesen egyéni is, nekem alacsony a vérnyomásom, kávé mellett tökéletes.
14/17 anonim 

válasza:

Lehet nyugodtan inni, mértékkel. Én is ittam, de az addig napi 4-6 kávét csökkentettem 1-re. Szoptatás alatt teljesen elhagytam, így is alig aludt, nem akartam még véletlenül sem hogy felpörgesse.
15/17 anonim 

válasza:

Simán megihatsz akar napi 1 feketét is, attól semmi bajotok nem lesz. Én csak azért ittam Ricorét, mert magas vérnyomásom van.
16/17 anonim 

válasza:

Terhesség alatt és azóta is megiszom a reggeli tejeskávém.
17/17 anonim 

válasza:

Én reggel és ebéd után kávézok. Nagyjából a 11-12. hét felé a rendes kávétól reggelente öklendeznem kell, úgyhogy áttértem a sokkal lazább kapszulásra (Dolce Gusto - Cortador) és még ezt is felhigítom tejjel. Így jól esik. Hétköznap a munkahelyemen Nesspresso kapszulás van, ott is a gyengébbet iszom sok tejjel (régen a legerősebbet ittam), hétvégente otthon pedig megmaradt a régi, rendes főzött kávé, akkor jól esik. Én nagy kávés vagyok, sajnos a hiányát is érzem, így elhagyni amíg nem muszáj, nem fogom, de gyengítettem azért rajta bőven.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!