Ma reggel rám szóltak hogy én hogy hogy kávézok?!... 11hetes vagyok, egy pohár kávé sok tejjel reggel én szerintem nem árt, igyis alacsony a vérnyomásom. Ti mit gondoltok erről?
Ennyit szabad, nyugi. Nem szabad túlzásba esni, de az nem egy tejeskávénál kezdődik. 🙂
2022. aug. 13. 10:45
2/17 anonim válasza:
Ennyit ihatsz nyugodtan.
2022. aug. 13. 10:45
3/17 anonim válasza:
Nem tilos, azt hiszem napi 2 csésze a limit. Én nagy kávés voltam, de a terhességi rosszullét miatt egy darabig nem ment az elején semmi. Második trimeszterben dolgoztam is, reggeli kávé megvolt ugyanúgy, annyit változtattam, hogy a felét lecseréltem cikóriára, azt terhesen is lehet. Aztán ahogy megint nem dolgozom, már főleg csak a cikóriát iszok, és alkalmanként rendeset, de próbálok koffeinmenteset kérni, de ha nincs akkor megiszom a koffeinest.
Nekem semmi problémát nem okozott, nem is hiszem hogy napi 1 csésze probléma lenne, főleg ha az ember korábban is kávézott.
2022. aug. 13. 10:48
4/17 anonim válasza:
Én is napi egyet szoktam. Semmi baj nem lesz belőle, ne foglalkozz az okoskodókkal.
2022. aug. 13. 10:52
5/17 anonim válasza:
200 mg koffeint szabad fogyasztani terhesség alatt. Ez kb 2 eszpresszónak felel meg.
Én is minden reggel egy csésze tejeskávét iszom, esetleg alkalmanként 1-1 cappuccinot délután.
Semmi bajotok nem lesz a reggeli kávétól :)
2022. aug. 13. 10:55
6/17 anonim válasza:
Persze, hogy fogyasztok, mivel lehet :D
2022. aug. 13. 11:08
7/17 anonim válasza:
200 mg koffein megengedett terhessegben naponta. ( ez 2 eszpresszo, vagy 3,5 dobozos kola )
2022. aug. 13. 11:27
8/17 anonim válasza:
Néha igen, annyit mint előtte. A védőnő is mondta, hogy nyugodtan.
2022. aug. 13. 11:32
9/17 anonim válasza:
Nem, de csak mert undorodtam a szagától is, pedig előtte szerettem.
2022. aug. 13. 11:39
10/17 anonim válasza:
Ha nincs tiltva,ihatod. Nekem 2 kv-t mondott a nőgyógyászom mikor terhes voltam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!