Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valaki tapasztalt ilyet!?Erthe...

Valaki tapasztalt ilyet!?Erthetetlen,hogy minden uh mas meretet es terhessegi kort szamol!

Figyelt kérdés
Sziasztok! Volt mar kint errol kerdesem. Sajnos a problema azota sem valtozott… 31.genetikai uh utan kissebb magzati meretek. Lemaradas eloszor 1,5 , 2,jelenleg majdnem 3het. 35+1 napos terhesseg megfelel 33+2nek. Ket het mulva uh kontroll. Azt mondta a dr ,hogy ket het mulva eldol mi van,lesz. Az erdekes az,hogy mult heten is vtam uh-on ahol minden meret megfelelt ,sot nagyobb is volt. A suly 2223gr. Tegnapin a suly 2092gr. Letezik ,hogy fogyhat egy magzat?? Valami biztos rendetlen ,mert masnak miert nem mernek minden uh mas magzati ertekeket,de nekem igen. Mar nem ertek semmit azt tudom,hogy ket hete voltam egy genetikusnal szerinte minden rendben van. Az elmaradas viszont ketsegbe ejt,mert minden uh alkalmaval mas es kissebb…..

2022. júl. 7. 06:30
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Orulok hogy minden rendben veletek! Remelem nalam is ugyanigy lesz! 🙏 Ket het mulva kiderul az uh-on. Igazabol mar felek uh-ra menni… Nem erdekel mennyivel fog szuletni a lenyeg hogy egeszseges legyen! Majd meghizik idekint. 🙏
2022. júl. 8. 10:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!