Terhességi magas vérnyomásosok, toxémiàsok, mikor állt helyre a vérnyomásotok?
Figyelt kérdés
Szülés után helyreállt-e a vérnyomásotok egy normális értékre és ha igen, mikor?
Teljesen tökéletes vérnyomásom volt terhesség előtt, két hónapja szültem, a 140 körüli érték megmaradt. Van még rá esély, hogy elmúlik?
jan. 25. 21:02
1/6 anonim 

válasza:

Nekem már lassan 2 éves a kislányom és még mindig szednem kell a vérnyomáscsökkentőt.
Az első terhességemnél nem volt ilyen, a másodiknál a 35.héten szállt el a vérnyomásom
2/6 anonim 

válasza:

Szerintem nem mindegy, hogy maradt e a kismaman sulyfelesleg, mennyire tud mozogni (seta pl), mennyire tud odafigyelni az etkezesre, mennyire stresszel, mennyire van kifaradva. Sok tenyezos. Egy újszülött mellett minden felborul, es ido kire regeneralodik az anya. Szerintem fél ev biztos, de meg az 1evet is mernem mondani. Ezek mind mind befolyasoljak a vernyomast. Olussz genetika
3/6 anonim 

válasza:

Szia. Nekem a szülés után kb 1 héttel, amikor hazajöttem a kórházból, helyreállt. Olyannyira, hogy abba is hagytam a vérnyomáscsökkentőt, mert olyan alacsony volt a vérnyomásom, hogy már szédelegtem. A kórházban még magas volt (150/90 volt azt hiszem a legmagasabb). Szerintem jótékony volt az itthoni nyugodt környezet a vérnyomasomra.
4/6 anonim 

válasza:

Sziasztok! Milyen tüneteket tapasztaltatok a toxémia diagnózisa előtt? Hány hetesen kezdődött? Mit éreztetek? S.O.S
5/6 anonim 

válasza:

Nekem nem volt, de a korhazban meg bent fekudtem, ugy kerultek be mellem, hogy extra magas vernyomast mertek. Vizesedtek. A vizesedesre ugy jottek ra hogy sokat viszketett a labszaruk. (A borhuzodas miatt) A magas vernyomastol rosszul let. Szerintem ha a labor nem mutatja ki, mert akkor még nem jelentkezik, akkor a magas vernyomas az első tunet
6/6 anonim 

válasza:

A vizesedes ugy tudod ellenorizni, hogy benyonod a borfeluletet. Mondjuk labszaron. Ha sokaig nem all vissza a borszined, helyen kifeheredik akkor vizes vagy. Ennek is vannak mertekei, meg hat ha nagyon vizesedsz erzed a cipodon, zoknidon, esetleg latod is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!