37. Hetben vagyok 28 .héttől magas a vérnyomásom. 140 közeli és a pulzus is gyakran 100. 5 szem dopegytet szedek. A hato orvos Dr nő mindig azt mondja nyugalmi állapotban merjem, az úgy rendben is van?
Nem lehet, hanem biztos, hogy pihenned kellene egész nap.
Ez nem játék, a baba és a te életed forog kockán. A házimunka, szaladgálás ide-oda most másodlagos, feküdj és pihenj. Nincs már sok hátra.
Ha befektettek volna hetekre, akkor gondolom megoldaná más a teendőidet.
A toxémia fenyeget, ne a rohadt házimunka legyen az első.
Nekem más miatt, de 29. héttől feküdnöm kellett, nekem is rosszabbodott, ha tettem-vettem, a dokim rámparancsolt: pihenjek. Örültem, hogy nem fektettek be kórházba, eszemben sem volt rizikózni. A férjemen kívül nem volt segítségem. Megoldotta ő, amit kellett.
Köszönöm. Próbálok pihenni.
Igen van még 2 nagy teso 6 és 3 évesek, nehéz kicsit hogy minden rendben menjen ... de valóban be kell lássam hogy nem fontos ennyire a rend.fetjem dolgozik,de azért amit tud segit.
Én 31 hetes vagyok és hasonlóan hozzád ha nyugalomban vagyok 110-120 a vérnyomásom, ha egy kicsit mozgok akkor 130-138. A 140es lélektani határt még nem érte el, de így is 2 dopegytet szedek én is.
Nekem is nagyon nehéz visszafogni magam mert rendmániás vagyok és egész nap takaritanek és pakolnék. Úgyhogy megértelek. De ha vissza kell venni akkor vissza kell venni. Nyugi, neked már csak 3 hét van, azt már fél lábbal is kihúzod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!