Van itt még valaki rajtam kívül, aki most 5 hetes terhes?
Szia Kriszti!
Az nagyon szuper, gratulálok! :)
Én is 6+6 hetesen voltam először, nekem is minden rendben volt.
Én már jövőhéten a második ultrahangra megyek, akkor leszek 9+6 hetes.
Boldog babavárást minden kismamának! :)
Fanni
Köszönöm! Minden jót jövő hétre, biztos izgalmas lesz látni a három hétnyi különbséget 🤩
Jó egészséget neked és a többieknek! 😊
Köszönöm!
Hát már nagyon várom! <3
Jó egészséget mindenkinek! :)
Sziasztok! Ki hogy érzi magát :) hol tartok? Én ma voltam ultrahangon minden rendben 9 hetes vagyok most legközelebb majd a 12 hetes genetikaira kell mennem :) remélem valahol már képet is adnak mert eddig nem láttam 😂 én mostanra kezdtem kicsit jobban lenni, de etvagyam meg nem igazán van.
Liz
Szia Liz!
Én ma vagyok 10+5 hetes, majd a 12 hetes genetikára kell mennem nekem is. :)
Nekem minden ultrahangon ad az orvos képet, én is olyan másfél hete vagyok jobban, nincs annyira hányingerem, eszegetni is tudok, de már 3 kg-ot fogytam mióta terhes vagyok. :D Mondjuk ez nem is baj, mert volt rajtam egy kis felesleg :D :D
Remélem minél hamarabb láthatod te is a kisbabádat. :)
További jó babavárást! :)
Fanni
Nálunk végül 2022.11.26-án természetesen úton (14 óra vajúdás után 😅) végül megszületett egészségesen a kislányunk! 3150g és 52 cm volt, most pedig már 5 hónapos nagylány 🤗🤗Remélem másnál is minden rendben ment!
Liz voltam 🤗
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!