Van itt még valaki rajtam kívül, aki most 5 hetes terhes?
Szia! Gratulálok! Én ha minden igaz, ma töltöttem a 6. hetet, 26-án megyek dokihoz, remélem, lesz szívhang. Nekem második terhesség, harmadik baba lesz... 😄
Meglepetés baba, fel sem tűnt az ikrek mellett, hogy késik, csak valahogy pont olyan xarul voltam, mint az ikrekkel... 😊
Boldog babavárást! 😊
Sziasztok gartulalok mindenkinek én 6+2 hetes vagyok .. én is szívesen beszélgetnék veletek ha nem gond ..
A munkahely nem tudja még azt sem tudom mikor illik mondani ..de tuti nem fognak örülni 😂
A
Szia!Voltàl màr orvosnàl?Persze hogy beszélgethetsz velünk.
Tapasztalat csere mindig jól jön.:)
Igen voltam mert volt egy előző kémiai terhességem és nem bírtam ki várni míg 8 hetes leszek nálunk előbb nem foglalkoznak a kismamával így elmentem magán dokihoz 16 án .. az sztkba 29 re kaptam időpontot
Nektek van tüneteitek?
Igazából nekem a mell érzékenység .. jobban érzem illetve zavarnak az erős illatok..sűrűbben járok a mosdóba..
Anikó vagyok ☺️(23)
Anikó neked tudott mondani a doki valamit? Látott valamit ? Csak érdeklődöm mert nekem is megfordult fejembe magán úton az orvos, bár igaz nekem van egy korai időpontom sztkba.És így is csak reménykedni tudok hogy majd lát valamit.
21-es voltam.
Liz
Szia Liz !
Ennyit látott a doki ..
Ahogy gondolod ... Nekem kellett hogy meg nyugojak .
Így 2 héttel előbb tudtam mi a helyzet remélem jövöhéten már szív hang is lesz
Anikó
Az lemaradt ekkor voltam 5+5 hetes mikor a kép készült
A
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!