Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt még valaki rajtam...

Van itt még valaki rajtam kívül, aki most 5 hetes terhes?

Figyelt kérdés

2022. márc. 20. 14:37
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 anonim ***** válasza:
100%
Munkahely miatt én is sokat stresszelek, előre tudom nem fognak őrülni ha bejelentem.Amúgy én is pont így vagyok😅😅próbálom magam leállítani 😅Tiszta hullámvasút! Amúgy 19-es voltam.:)
2022. márc. 20. 17:28
 22/69 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Gratulálok! Én ha minden igaz, ma töltöttem a 6. hetet, 26-án megyek dokihoz, remélem, lesz szívhang. Nekem második terhesség, harmadik baba lesz... 😄

Meglepetés baba, fel sem tűnt az ikrek mellett, hogy késik, csak valahogy pont olyan xarul voltam, mint az ikrekkel... 😊

Boldog babavárást! 😊

2022. márc. 20. 18:29
 23/69 anonim ***** válasza:

Sziasztok gartulalok mindenkinek én 6+2 hetes vagyok .. én is szívesen beszélgetnék veletek ha nem gond ..

A munkahely nem tudja még azt sem tudom mikor illik mondani ..de tuti nem fognak örülni 😂

A

2022. márc. 21. 08:33
 24/69 anonim ***** válasza:

Szia!Voltàl màr orvosnàl?Persze hogy beszélgethetsz velünk.

Tapasztalat csere mindig jól jön.:)

2022. márc. 21. 09:48
 25/69 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én 5+4 héten járok :) április 1-én megyek először orvoshoz, ha minden igaz akkor 7+1 hetes leszek.
2022. márc. 21. 10:11
 26/69 anonim ***** válasza:

Igen voltam mert volt egy előző kémiai terhességem és nem bírtam ki várni míg 8 hetes leszek nálunk előbb nem foglalkoznak a kismamával így elmentem magán dokihoz 16 án .. az sztkba 29 re kaptam időpontot

Nektek van tüneteitek?

Igazából nekem a mell érzékenység .. jobban érzem illetve zavarnak az erős illatok..sűrűbben járok a mosdóba..

Anikó vagyok ☺️(23)

2022. márc. 21. 11:13
 27/69 anonim ***** válasza:

Anikó neked tudott mondani a doki valamit? Látott valamit ? Csak érdeklődöm mert nekem is megfordult fejembe magán úton az orvos, bár igaz nekem van egy korai időpontom sztkba.És így is csak reménykedni tudok hogy majd lát valamit.

21-es voltam.

Liz

2022. márc. 21. 13:45
 28/69 anonim ***** válasza:

Szia Liz !

Ennyit látott a doki ..

[link]

Ahogy gondolod ... Nekem kellett hogy meg nyugojak .

Így 2 héttel előbb tudtam mi a helyzet remélem jövöhéten már szív hang is lesz

Anikó

2022. márc. 21. 15:51
 29/69 anonim ***** válasza:

Az lemaradt ekkor voltam 5+5 hetes mikor a kép készült

A

2022. márc. 21. 15:52
 30/69 A kérdező kommentje:
Jajj, de jó! Örülök, hogy kész kis csapat kerekedik 🤩 remélem a 40. hét tájékán is megoszthatjuk egymással a jó hírt! :)
2022. márc. 21. 19:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!