Van itt még valaki rajtam kívül, aki most 5 hetes terhes?
Nekem is lassanként kezdenek beszivárogni a tünetek az életembe (pedig úúúúúúúgy reméltem, hogy most tünetmentesen megúszom :D :D :D). A cicim kezd fájni, a szoptatások kicsit kellemetlenek, de azért még bírható :) Nagyon nem szeretném leválasztani a lányom, hacsak nem muszáj, szóval még kitartok :D Meg nekem váltakozik az iszonyatos éhség, de tényleg az a fajta, amikor 5 perc alatt kizabálnám a hűtő teljes tartalmát, a fagyasztóval együtt is, meg fél órával később amikor megbánom az életemet is és fáj a hasam és émelygek. De szerencsére ez még csak rövid ideig tart és sosem végződött vécére rohangálással. De sajnos azt hiszem, idővel ez a pillanat is eljön, ha így haladunk :/
Alig várom már, hogy orvoshoz menjek, de olyan messze van még az április 11 :( :( :( Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi a helyzet odabent :)
#9 voltam (Timi, egyébként :D )
Sziasztok!
Az is lehet, hogy köze nincs a babaváráshoz, de tegnapra a jobb hónaljamban egy duzzanat keletkezett es eléggé fájdalmas is. Mára a másik felével is ugyanez a helyzet. Tudni kell, hogy jóval többet fekszem/alszom, mint mielött kiderült a várandósság. Alvás közben is nyomódik ez a terület, ez is hozzájarulhat a kialakulashoz. Mégis aggódom. Valakivel hasonló történt már?
Szia. Nekem még rögtön a pozitív teszt utáni napokban volt ilyen fájdalmam én azt nyirokcsomónak tudtam be. Igaz hogy azóta köhögök és enyhe megfázásos tüneteim is lettek.Ki hogy van? Tuneteitek vannak? Nekem mellfajdalom van csak, de bízom benne ez nem jelent bajt:) Holnap megyek orvoshoz kíváncsi vagyok mint mond :)
Liz
Szia Liz ..
Én is holnap megyek dokihoz😊
Korábban leírtam valahol a tüneteket de azóta semmi ..kb ugyanaz mint neked
A
Sziasztok!
Gratulálok minden kismamának!
Én most vagyok 7 hetes 5 napos mensi szerint, múlt héten voltam dokinál már látható volt a picurka és a szívhangját is hallhattam. Ez az első terhességem, de 2 hete borzasztó rossz a közérzetem, semmit nem tudok megenni, mert mindentől hányingerem van, ráadásul reggeltől estig :D
Annyi praktikát próbáltam már, amiket itt olvasgattam, de semmi nem jött be :(
Úgy hogy most türelmesen várok, hátha lesz jobb napom is valamikor :D :D
Mindenkinek jó egészséget kívánok! :)
Jó egészséget kívánok én is mindenkinek! Sebaj, Liz, mindennek eljön az ideje! :) hány hetes vagy most?
Ami a tüneteket illeti, nekem ma második napja szinte semmi. Étvágyam most sincs túl sok mindenre. Eszek, mert tudom, hogy ennem kell :D Előtte reggelente és délután/esténként éreztem főként az émelygést, gyomorégést. Most vagyok egyébként 5+4 hetes.
Kriszti
Sziasztok..
Ma voltam a dokinál 7 hetes vagyok minden rendben .. legközelebb a 12 hetes uh.kell menni..jó messze van
Anikó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!