Van itt még valaki rajtam kívül, aki most 5 hetes terhes?
Nem biztos hogy lesznek rosszulléteid.Lehet most megúszod.
Neked is sok sikert 9-es válaszoló!
#7,8
#9-nek
Gratulálok! Az izgalom mértéke a baba sorszámától független, ebben én is biztos vagyok 😀 kitartás! Biztos nem lesz egyszerű egy kicsivel meg egy picivel, de cserébe milyen felüdülés lesz pár év múlva, amikor már játszótársai lesznek egymásnak! 😊 olyan hihetetlen ez az egész! Egy részem felfogja, hogy mi történik, egy másik viszont percről percre újra és újra megdöbben! 😁
Sziasztok !
5+1 hetes vagyok
Második terhesség !
Holnap kerek időpontot a dokitol! 7-8 hét előtt semmiképp nem akarok menni , persze ha nincs Vérzés erős görcs bármi ami rendellenes !
14 vagyok !
Igen nagyon messzinek tűnik tény és való , első terhességemmel kereken 6 hetesen voltam és nem volt meg szív pulzalas 8. Hetesen hívott vissza, megorultem addig a két hétig , szóval ebből tanulva nem akarok túl korán menni !
Tesztet 3-at csináltam , többet nem fogok… az is csak felesleges stressz forrás ugyanis ha kicsit higabb a pisi és nem “olyan” erős akkor már megint pánik hogy miért , mi történik odabent … stb ! Befolyásolni amúgy sem tudjuk a történéseket , mármint ha egy terhesseg elhal az elején, nem tudunk mit tenni a természet szelektál - sajnos volt benne részem 4x is ! Szóval az én mottom NO STRESSZ!
14/17 vagyok
Mindenkinek boldog babavarast !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!