Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt még valaki rajtam...

Van itt még valaki rajtam kívül, aki most 5 hetes terhes?

Figyelt kérdés

2022. márc. 20. 14:37
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 anonim ***** válasza:

Nem biztos hogy lesznek rosszulléteid.Lehet most megúszod.

Neked is sok sikert 9-es válaszoló!

#7,8

2022. márc. 20. 15:11
 12/69 A kérdező kommentje:

#9-nek

Gratulálok! Az izgalom mértéke a baba sorszámától független, ebben én is biztos vagyok 😀 kitartás! Biztos nem lesz egyszerű egy kicsivel meg egy picivel, de cserébe milyen felüdülés lesz pár év múlva, amikor már játszótársai lesznek egymásnak! 😊 olyan hihetetlen ez az egész! Egy részem felfogja, hogy mi történik, egy másik viszont percről percre újra és újra megdöbben! 😁

2022. márc. 20. 15:14
 13/69 anonim ***** válasza:
Nekem is néha olyan hihetetlen hogy várandós vagyok.Tudom mit érzel.
2022. márc. 20. 15:19
 14/69 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok !

5+1 hetes vagyok

Második terhesség !

Holnap kerek időpontot a dokitol! 7-8 hét előtt semmiképp nem akarok menni , persze ha nincs Vérzés erős görcs bármi ami rendellenes !

2022. márc. 20. 15:38
 15/69 A kérdező kommentje:
Gratulálok utolsó! Szorítok, hogy minden rendben legyen! 🤞🤞🤞
2022. márc. 20. 15:50
 16/69 A kérdező kommentje:
A 8.hét az még nagyon távolinak tűnik! Érdemes tesztelgetni időközönként, vagy ha nincs semmi bajra utaló jel, felesleges? Tapasztalt anyukák, mit gondoltok?
2022. márc. 20. 15:54
 17/69 anonim ***** válasza:
100%

14 vagyok !

Igen nagyon messzinek tűnik tény és való , első terhességemmel kereken 6 hetesen voltam és nem volt meg szív pulzalas 8. Hetesen hívott vissza, megorultem addig a két hétig , szóval ebből tanulva nem akarok túl korán menni !

Tesztet 3-at csináltam , többet nem fogok… az is csak felesleges stressz forrás ugyanis ha kicsit higabb a pisi és nem “olyan” erős akkor már megint pánik hogy miért , mi történik odabent … stb ! Befolyásolni amúgy sem tudjuk a történéseket , mármint ha egy terhesseg elhal az elején, nem tudunk mit tenni a természet szelektál - sajnos volt benne részem 4x is ! Szóval az én mottom NO STRESSZ!

2022. márc. 20. 16:04
 18/69 anonim ***** válasza:
100%

14/17 vagyok

Mindenkinek boldog babavarast !

2022. márc. 20. 16:05
 19/69 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok. Én is csatlakozók ma vagyok 4+2 napon. Nekem tegnap előtt lett pozitív tesztem.Azóta én is teszteltem egy határozott erős pozitívat így próbálom nyugtatni magam, hogy minden rendben lesz. Orvoshoz hónap végén 29.-én megyek, de még a terhesség ténye előtt kértem rákszűrés miatt, szóval akkor már elmegyek, hátha tud valamit mondani :) Neketek van tüneteitek? Nekem enyhe alhasi fájdalom néha, és a honaljam, mellem magasságában furcsa izomláz szerű fájdalom. Bocsánat kicsit hosszúra sikerült 😅😅
2022. márc. 20. 17:05
 20/69 A kérdező kommentje:
Gratulálok neked is! :) Ami a tüneteket illeti, nekem is kicsit érzékenyebbek a melleim, mint általában. Amit viszont észrevettem, és ami elég furcsa, hogy egész gyakran kapom magam azon, hogy légszomjam van. Értsétek úgy, hogy sokszor beszéd közben meg kell állnom egy nagyot szusszanni, hogy elég levegővel tudjam tovább folytatni 😀 ami emellett még jelen van, bár nem tünet, az az, hogy állandóan a munkahelyi helyzetek miatt aggódom. Elég stresszes környezetnek minősül mostanában, tartok tőle, hogy nem fogom tudni megfelelően kezelni és esetleg ez okozhat gondot. Mindenesetre rajta leszek, hogy csak azon húzzam fel magam, amin tényleg indokolt. Meg persze mindent megpróbálok elképzelni. Milyen lesz x héten/hónapon belül babát várni, hogy kell átalakítani a lakást, kinek mikor szóljunk, stb stb. Közben persze ott kattog az agyamban, hogy “hé, állj le, ezt még most nem kell”! Őrület! 😀 na, ha valami, ez tényleg hosszú lett, úgyhogy ne aggódj, ha jólesik kiírni magadból, hát nyugodtan! 😊😊😊
2022. márc. 20. 17:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!