Van itt még valaki rajtam kívül, aki most 5 hetes terhes?
Sziasztok! Gratulálok mindenkinek! ☺️ En 7+1 hetes vagyok UH szerint, menses szerint 8+2 😀
Van már egy 20 hónapos kislányom.
3 hete tart a rosszullét. Pozitív teszt után rá 1 hétre jött a hányinger öklendezés mindentől.
Én csak jövő héten, 7+5 hetesen megyek először orvoshoz. Korábban ha mentem vagy volt szívhang, vagy nem és tiszta ideg voltam, na most ez el akarom kerülni. Ha megyek, akkor már 100%, hogy kiderül minden rendben van e vagy sem, nem kell 1 hét múlva visszamenni, meg találgatni, hogy jó e a petezsák meg az embrió mérete, miért nincs még szívhang stb.
Nekem pl. a mellem egyáltalán nem, csak a mellbimbóm érzékeny és fáj. Hányingerem kb egy hete van minden nap, ami egész napos és inkább estefelé erősebb. Meg az extrém fáradtság ami jellemző. De ma pl nincs olyan erős hányingerem és fáradtan sem érzem magam annyira mint tegnap például. Hát agyalnivaló mindig van :)
Tesztet én már rég nem csinálok, mert folyton kiidegeltem magam korábban is, hogy mért ilyen erős, miért nem amolyan. Sajnos a tesztcsík erőssége semmit nem jelent. Nekem majd leugrott a tesztről a csík amikor a korábbi missed abnál a baba már rég nem élt.. Szóval igen, bizonyosságot csak az ultrahang tud adni sajnos.
De reméljük a legjobbakat.
Sziasztok Anikó vagyok már nem tudom hányás hozzászóló ☺️
Nekem jönnek mennek a tünetek
Néha a derekam majd leszakad de durván
Sziasztok!Az 1-es vàlaszoló 6 hetes kismama vagyok.Voltam közben én is uh-n.Petezsàk volt szikhólyaggal és embriócsomó:D
Úgyhogy alakulunk:)
2 hét múlva megyek és remélem màr szívhang is lesz.
Tünetem nekem nem nagyon van még.Mellem kicsit néha érzékeby,derekam néha fàjdogàl,fàradtabb vagyok kicsit az àtlagnàl de ennyi.
Bocsi a hányás miatt át váltott hányas akart lenni....
Én majd csak jövök kedden megyek újból uh-ra . remélem minden rendben lesz 🥰 még annyi tünetem van hogy néha vannak menstruáció görcseim és fáradtabb vagyok én is ..
Anikó
Sziasztok! Időközben én is kaptam időpontot a dokihoz kereken a 7. hétre. Már nagyon várom. Közben kezdenek megjelenni nápam is a tünetek főként étvágytalanság, enyhe émelygés formájában. Ami érdekes, hogy mindig délután, estefelé jelentkezik és csak reggel, mar a munkaban marad abba. Elaludni épp ezért nehezen tudok. Egyrészt nyilván nem kellemes, másrészt viszont szuper lenne, ha ez így maradna, mert ez azt jelenti, hogy gond nélkül bejárhatok dolgozni. Bár a kollégák és a gyerekek (tanítok) már most is árgus szemekkel figyelnek. Mintha gyanús lennék 😀 Hajrá, hajrá mindenkinek! :)
Kriszti voltam (kérdező)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!