Van itt még valaki rajtam kívül, aki most 5 hetes terhes?
Sziasztok! Ki hogy van azóta? Valami fejlemény ? Orvos, uh?
Én nekem most kezdenek erősödni a tünetek. Kezdek szoros kapcsolatba kerülni a reggeli rosszullétekkel 😅😅 és egyre több szagot is erőteljesebben érzek.Étvágyam még mindig nem sok sajnos.
Liz
Sziasztok.. Anikó vagyok ma vagyok 8hetes ..minden oké ..tüneteim nem nagyon vannak ..kicsit fáradékony vagyok néha a derekam majd leszakad de ennyi
Ki mikor szól a munkahelyén hogy kismama? Mikor mentek tp?én meg ezt a hónapot kihuzom és megyek ha kaptam volna javaslatot március végén akkor már ettől a hónaptól tp lennék nem is értem miért nem kaptam mikor ráirta a doki hogy veszélyeztetett terhes és magas kockázatú.. jelenleg járok sztkba és magán dokihoz is hogy tuti legyen minden .a genetikára május 5megyek
Sziasztok!
Holnap leszek 9 hetes, egy pár napja kezdtem el eszegetni, nem sokat, de már jobb, mint volt. :D 4 heten keresztül semmit nem tudtam enni, fogytam is 2 kg-t. :D
Kedves Anikó,
én jövőhéten megyek másodjára orvoshoz, és utána mondom el a munkáltatómnak. :)
Én addig szeretnék dolgozni, ameddig csak tudok. :)
A tervem az, hogy szeptember 30-ig, november 10-re vagyok kiírva jelen pillanatban :D
Mindenkinek minden jót, boldog babavárást kívánok! :)
Sziasztok!
Nekem minden nap más tünetem van, de az émelygés, étvágytalanság az úgy tűnik, végigkísér. Legalább hányni nem hánytam még (sokszor :D Amióta leálltam a terhesvitaminnal, és magában szedem a folsavat meg a D-vitamint, azóta határozottan jobb, azóta csak émelygek de simán bírható).
Hétfőn megyek dokihoz, akkor leszek kereken 8 hetes, NAGYON várom már. Nehéz kivárni, főleg így. A munkáltatónak én is majd a 12. heti genetikai után szeretném elmondani, amikor már relatíve biztos minden.
Nekem tegnap este már kezdtek jönni a borzasztó álmok :O Eddig nem paráztam ettől, mert amúgy semmi különösebb tünetem nincs, ami veszélyt jelentene, de azt álmodtam, hogy a semmiből egyszer csak elöntött a vér, de olyan szinten, hogy kb percenként cserélgethettem a betéteket, egyből elázott minden. Azóta ma egész nap minden kis szúrásra, görcsöcskére, feszülésre egyből rohantam volna a vécére ellenőrizni, hogy ugye nem történik semmi baj :( Szörnyű ez a várakozás az orvosi időpontig, kicsit megbántam, hogy ilyen sokára foglaltam :D
Remélem nálatok minden rendben lesz :)
Üdv, Timi
Sziasztok!
Most jövök az első orvoslátogatásról. Úgy néz ki, minden rendben. Hallottam és láttam, ahogy ver a szívecske, a méretek rendben vannak a terhesség idejéhez képest, úgyhogy nagy az öröm! 😊 legközelebb május elején megyek. 🤞😊 Kriszti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!