Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt még valaki rajtam...

Van itt még valaki rajtam kívül, aki most 5 hetes terhes?

Figyelt kérdés

2022. márc. 20. 14:37
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 A kérdező kommentje:
Ti, akik már voltatok, mi zajlik az első vizsgàlaton? Gondolom megállapítják, hogy nem méhen kívüli-e, kb milyen idős az embrió, van-e szívhang, van még valami? :) nekem még pont 1 hét várakozás az elsőig.
2022. márc. 31. 19:12
 52/69 anonim ***** válasza:
Pont ezeket nézik amiket leírtál.
2022. márc. 31. 19:16
 53/69 lupcsane ***** válasza:
Pontosan ezeket nézi ahogy az előttem lévő is írta, meg ha nem volt 1 éven belül rákszűrésed, azt is elvégzi. :)
2022. ápr. 1. 08:42
 54/69 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Ki hogy van azóta? Valami fejlemény ? Orvos, uh?

Én nekem most kezdenek erősödni a tünetek. Kezdek szoros kapcsolatba kerülni a reggeli rosszullétekkel 😅😅 és egyre több szagot is erőteljesebben érzek.Étvágyam még mindig nem sok sajnos.

Liz

2022. ápr. 5. 06:48
 55/69 anonim ***** válasza:

Sziasztok.. Anikó vagyok ma vagyok 8hetes ..minden oké ..tüneteim nem nagyon vannak ..kicsit fáradékony vagyok néha a derekam majd leszakad de ennyi

Ki mikor szól a munkahelyén hogy kismama? Mikor mentek tp?én meg ezt a hónapot kihuzom és megyek ha kaptam volna javaslatot március végén akkor már ettől a hónaptól tp lennék nem is értem miért nem kaptam mikor ráirta a doki hogy veszélyeztetett terhes és magas kockázatú.. jelenleg járok sztkba és magán dokihoz is hogy tuti legyen minden .a genetikára május 5megyek

2022. ápr. 5. 08:53
 56/69 lupcsane ***** válasza:

Sziasztok!

Holnap leszek 9 hetes, egy pár napja kezdtem el eszegetni, nem sokat, de már jobb, mint volt. :D 4 heten keresztül semmit nem tudtam enni, fogytam is 2 kg-t. :D

Kedves Anikó,

én jövőhéten megyek másodjára orvoshoz, és utána mondom el a munkáltatómnak. :)

Én addig szeretnék dolgozni, ameddig csak tudok. :)

A tervem az, hogy szeptember 30-ig, november 10-re vagyok kiírva jelen pillanatban :D

Mindenkinek minden jót, boldog babavárást kívánok! :)

2022. ápr. 6. 12:59
 57/69 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Én holnap reggel megyek először dokihoz (6+6 hetesen). Remélem minden rendben lesz! A rosszullétek nálam jönnek és mennek. Általában, ha belefeledkezem a munkába, jól vagyok. Kivéve a most hétfői napot, amikor tényleg csak a mély lélegzetvételek segítettek abban, hogy ne hányjam le szegény gyerekeket beszélgetés közben 😂 . Lehet, még csak most jön a java, de kezdem kitapasztalni, mi az, amitől össze tudom szedni magam és mi az, ami csak felerősíti az émelygést. Sokat pihenek. Délután, ha hazaérek szinte már semmit sem csinálok. A munkáltatónak, ha minden rendben halad, valahogy május közepén, a 12. hét körül tervezem bejelenteni.
2022. ápr. 6. 14:29
 58/69 A kérdező kommentje:
Kriszti voltam
2022. ápr. 6. 14:29
 59/69 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nekem minden nap más tünetem van, de az émelygés, étvágytalanság az úgy tűnik, végigkísér. Legalább hányni nem hánytam még (sokszor :D Amióta leálltam a terhesvitaminnal, és magában szedem a folsavat meg a D-vitamint, azóta határozottan jobb, azóta csak émelygek de simán bírható).

Hétfőn megyek dokihoz, akkor leszek kereken 8 hetes, NAGYON várom már. Nehéz kivárni, főleg így. A munkáltatónak én is majd a 12. heti genetikai után szeretném elmondani, amikor már relatíve biztos minden.

Nekem tegnap este már kezdtek jönni a borzasztó álmok :O Eddig nem paráztam ettől, mert amúgy semmi különösebb tünetem nincs, ami veszélyt jelentene, de azt álmodtam, hogy a semmiből egyszer csak elöntött a vér, de olyan szinten, hogy kb percenként cserélgethettem a betéteket, egyből elázott minden. Azóta ma egész nap minden kis szúrásra, görcsöcskére, feszülésre egyből rohantam volna a vécére ellenőrizni, hogy ugye nem történik semmi baj :( Szörnyű ez a várakozás az orvosi időpontig, kicsit megbántam, hogy ilyen sokára foglaltam :D

Remélem nálatok minden rendben lesz :)

Üdv, Timi

2022. ápr. 6. 19:48
 60/69 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Most jövök az első orvoslátogatásról. Úgy néz ki, minden rendben. Hallottam és láttam, ahogy ver a szívecske, a méretek rendben vannak a terhesség idejéhez képest, úgyhogy nagy az öröm! 😊 legközelebb május elején megyek. 🤞😊 Kriszti

2022. ápr. 7. 10:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!