A kep alapjan ez fixen mehen beluli vagy lehet mehen kivuli is?! A doki nem nyugtatott meg... hetfon uj uh kepkuldes.com/image/uX59RP Tüneteim: szurkal az alhasam, nyilal az alhasamba, ill a vegbelemnel, kis emelyges, szedules, nyugtalansag
Szerintem méhen belüli.
Mondott valamit az orvos, ami arra utalt, hogy nem az? Ha méhen kívüli lenne, akkor már kórházban készülnél műtétre.
Méhen belül van valami
De ha megnyugtat, nekem is nyilalt a vegbelemnel vagy egy hetig, nem tudom miért. Azóta 12 hetes vagyok már
Átlagos terhességi tüneteid vannak, abból nem lehet következtetni arra, hogy hol tapadt meg.
Én meg sajnos nem vagyok orvos, így nekem az uh nem mond semmit.
Ez méhen belüli,egy 6mm-es petezsák. Nekem 5+2 naposan volt egy 6,5mm üres petezsákom. Majd következő héten, embrió szívpulzálással. Most pedig már 12 hetes vagyok. Nyugodj meg kérdező, minden rendben :)
Először én is megijedtem, mert olvastam, hogy méhen kívüli terhességnél a legtöbben arról számoltak be, hogy a combjuk belső részébe sugárzott a fájdalom. Hát nekem is a combomba sugárzott a fájdalom ahogy feszült a hasam, igaz nekem nem a belső részbe, de azért ijesztő volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!