Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szellemcsík?kepkuldes.com/imag...

Szellemcsík?kepkuldes.com/image/SVrKwL.Most csináltam kb.1órája,ilyen lett 5perc alatt.

Figyelt kérdés
2021. okt. 12. 14:23
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
2021. okt. 12. 14:24
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csinálj másikat pár nap múlva, persze ha már késik.

Sokan hajlamosak meg sem várni a menstruáció elmaradását, amiért nyilván negatív eredményt kapnak.

Ezt nem mondanám pozitívnak, de képen keresztül a szellemcsíkot is keresni kell.

2021. okt. 12. 14:41
 3/14 anonim ***** válasza:
34%
Én ezen szellemcsíkot sem látok. Gyanítom még meg sem kellett volna, hogy jöjjön
2021. okt. 12. 14:47
 4/14 anonim ***** válasza:
41%
Ha késik, akkor negatív. Ha még ilyen dépéó olyan dépéó akkor még ne tesztelgess.
2021. okt. 12. 15:05
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
Milyen az a szellemcsík?!
2021. okt. 12. 19:55
 6/14 anonim ***** válasza:

Ha már késik, akkor ez negatív. Tesztelj néhány nap múlva újra.

Szellemcsík nincs. Vagy időn belül megjelenik a második vonal és pozitív a teszt, vagy időn túl esetleg megjelenik néha egy száradási csík.

Amíg nem késik ne tesztelj és ha lejárt egy teszt ideje, dobd ki. Így nem kergeted hiú ábrándokba magad.

2021. okt. 12. 20:50
 7/14 A kérdező kommentje:
Ma,holnap kellene megjönnie.Nem szoktam tesztelgetni,csak olyan furán éreztem magam mint mikor a fiammal voltam terhes.Hidegrázás,fáradékonyság,sűrű pisilés.Persze tudom,hogy ezek nem terges tünetek.Ha nem jön meg hétvégéig akkor újra tesztelek.
2021. okt. 12. 21:04
 8/14 anonim ***** válasza:
Ha ma-holnap kellene megjönni, akkor ez szerintem negatív, vagy kémiai. Ez a típusú teszt (ha jól látom, Facelle) ilyenkor már erősen mutatja. Vagy esetleg később volt ovud és nem is most kellene megjönni, hanem csak pár nap múlva. Viszont ha ezek már terhestünetek lennének, amiket leírtál, akkor a teszt erősen mutatná.
2021. okt. 12. 22:06
 9/14 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Nem bírtam ki,teszteltem reggel.Ezeken már látszik,hogy pozitiv.Csináltam Facellét,Predictor is.
2021. okt. 13. 08:34
 10/14 anonim ***** válasza:
51%
Gratulálok, szurkolok, hogy minden rendben menjen! :)
2021. okt. 13. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!