Hogyan lehet a császármetszést választani a rendes szülés helyett mert azzal akarok szülni ?
Tévedés! Terhességtől IS lehet, de legtöbbször a hüvelyi szülés miatt alakul ki.
19es szerintem nyugodj le jó? Nem fogok vitába állni veled amíg ilyen idegbeteg stílusban írsz. 1 hüvelyi,2 császáron vagyok túl mellesleg.
Mellesleg egy összenövés +1 műtét, ha meg végbél sérved van mondjuk akkor b@szhatod!
19 attól hogy te es sokan igy jártatok a császár miatt az nem jelenti azt hogy mas is igy fog.🤦🏽♀️😂
Nekem meg egy ismerősömnek hüvely plasztika kell a hüvelyi szulese miatt mert rosszul lett osszevarrva es kb eltűnt neki a gátja. Na?
Nekem az a fura, hogyha a gyakorit olvasom, akkor az lesz a konklúzió, hogy uramisten természetes szülést soha, csak a jó isten mentsen meg tőle, mert attól aztán a gyerekem is beteg lesz, meg én is megrokkanok egy életre.
De két szülésfelkészítőn vettem részt, fél évig kismama tornáztam egy gyógytornásszal, jártam klinikán, volt gondozó orvosom, találkoztam több védőnővel és szülésznővel, ami által valahogy mégis az rajzolódik ki, hogy a szakma egységes álláspontja, hogy a szülés természetes módja a hüvelyi szülés, ami támogatandó, míg a császár egy szükség esetén történő beavatkozás.
Szóval most komolyan kérdezem mindenféle provokáció nélkül. Ha ennyire veszélyes lenne a természetes szülés és abba aztán tuti minden második nő/baba belehal, de ha nem is akkor mindnek lesz méhsüllyedése, vagy ilyen-olyan sérve, oxigénhiányos babaája, sosem épül fel belőle, stb. akkor a szakma miért ezt támogatja jobban a mai napig? Ennyire kontár-barbár lenne minden szakmabéli? Nekik aztán mindegy alapon?
Nekem tényleg mindegy ki hogy szül. Csak ne csapjunk már át abba a témába folyamatosan, hogy természetes szülés 99% egyenlő a maradandó sérülésekkel/károkkal...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!