Menstruáció helyett fehér folyás? 3 napos késés. Mensi előtt voltunk együtt egy nappal védekezés nélkül. Az nem befolyásolhatja?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 20:39
2/12 anonim válasza:
A ciklusod rendszeres egyébként?
Mensi előtt 1 nappal szexelni nem befolyásolja a dolgokat.
3/12 A kérdező kommentje:
Biztos.. 28 napos szokott lenni és 31-nél járok. Nem tudom mi lehet ez🥺
tegnapelőtt 21:04
4/12 A kérdező kommentje:
Mellfájdalom , 2 nappal ezelőtt erős görcsölés. Most meg semmi.
tegnapelőtt 21:05
5/12 anonim válasza:
Furcsa, de lehet, hogy a stressz okozza. Menstruáció előtt 1 nappal valóban nem jellemző már a teherbe esés.
6/12 A kérdező kommentje:
Köszi. Az a helyzet,hogy utolsó menzeszem december 5.
11-én voltunk együtt (7-ik ciklusnap)
Tehát elvileg nagyon kicsi az esély.
Kivancsi leszek…
tegnapelőtt 21:20
7/12 A kérdező kommentje:
Ma délután is csináltam egy tesztet és negatív…
tegnapelőtt 21:24
8/12 anonim válasza:
Akkor nem a menstruáció előtt egy nappal? Most 3-án kellett volna megjönnie?
9/12 anonim válasza:
És negatív is marad. Mivel 28 napos ciklus esetében az ovuláció a 14. napon szokott lenni (általában).
S bár a hímivarsejtek képesek akár 5 napig is életben maradni a petevezetékben, esetetekben nem releváns.
10/12 A kérdező kommentje:
Menstuáció előtt egy nappal is voltunk egyutt igen. Azt hittem masnap megfog jonni.
tegnapelőtt 21:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!