Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aktus után 5 nappal fehér...

Aktus után 5 nappal fehér folyás.. védekezés nélkül voltunk együtt. Lehet belőle terhesség?

Figyelt kérdés
26L
tegnap 18:01
 1/3 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem csapd fel azt a bioszkönyvet...
tegnap 18:11
 2/3 anonim ***** válasza:
86%
Mindjárt megnézem mit mond a varazsgömböm.
tegnap 18:12
 3/3 anonim ***** válasza:

Biztos ami biztos megkérdeztem a chatGPT-t..szerintem így is több energiát fektettem bele, mint kellett volna..

A válasz:

Igen, terhesség is lehetséges, ha nem használtatok védekezést a szexuális aktus során. A terhesség akkor következhet be, ha a férfi spermája eléri a nő petesejtjét, ami akkor történhet meg, ha ovuláció (petefészek-érlelés) zajlik. Mivel a spermiumok akár 3-5 napig is életképesek lehetnek a női reproduktív rendszerben, fontos figyelembe venni, hogy a menstruációs ciklus mely szakaszában voltál.

Ha aggódsz a terhesség miatt, érdemes tesztelni, vagy orvoshoz fordulni, hogy tisztázd a helyzetet. A terhességi teszt a közösülés után 10-14 nappal a legmegbízhatóbb.

tegnap 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!