Hogyan lehet a császármetszést választani a rendes szülés helyett mert azzal akarok szülni ?
Egy hüvelyi szülésbe is bele lehet halni es ott is lehet ezer komplikáció, akár a babával is. Egyik sem komplikáció mentes. Szerintem mindenki maga dönti el mit vállal.
Sajnálom hogy veled ez történt, nekem ismerosi korben volt hüvelyi szülésnél durva történet.
A mai világban ahol nincs fogadott orvos, ott szinte mindegy, hogy a saját nőgyógyász mit ír a papírra, az utolsó pillanatban is alakulhat máshogy, mivel nem ő lesz ott.
Ha császárt szeretnél, akkor magánklinika és egy támogató orvos kell.
12es a császárnak, mivel műtét sokkal több a lehetséges komplikációja. Hallottam olyat hogy a babát is megvágták és heges maradt a kis arca.
Nekem meg ezerszer inkább hüvelyi. Nekem csak császár lehet nem is lesz még egy gyerekem, nem akarok még egyszer másfél hónapig naponta sírni a fájdalomtól és hogy ne tudjam ellátni a gyerekem.
A császárnak egy életmentő mutetnek kellene lennie, nem egy választható opcionak.
A hasi es huvelyi szules is fájdalmas es lehetnek szövődmények mind a kettőnél. De ne kezeljük ugy a császárt hogy az a konnyebbik ut.
De kerdezo, ez a te döntésed. Annyi h brutal fájdalmakra készülj meg hetekig szules utan.
Én megértem a kérdezőt és amíg valakinek nem volt ez is az is, addig kár ágálni az egyik ellen.
Én nem akartam szülni, szerintem nálam jobban kevés ember irtózik a gondolatától is… próbáltam én mindent, szemész szakorvost, magánnőgyógyászt, eső istent kérni hogy császár lehessen, nem lett az. Igazából túl lehet élni, igaz nem kellemes, de gyakorlatilag 1-2 hónappal utána arra emlékszel csak hogy fájt, de arra se hogy mennyire, se arra hogyan.
Ennek ellenére én nem akarok még egyszer a hagyományos úton szülni, konkrétan nem a szülés miatt hanem a csecsemőosztályos ellátás miatt, úgyhogy ha úgy alakul akkor magánkórház az fix, aztán meglátom hogy választom-e a programcsászárt…
17es
Szia itt vagyok!
Senki nem szolta le a hüvelyi szülést. De ha ennyire szuperanya vagy akkor nyugodtan fekudj kés ala.
A csaszaros nők 70%a küzd összenövesdekkel. (En is) sok nonek (köztük nekem is) csak az a megoldas ha meg egyszer kés ala fekszik, es meg az sem garancia.
De nyugodtan oszd az észt ugy h nem estel at rajta.
Nekem volt hüvelyi szulesem is, ezerszer inkabb az mind meg 1 csaszar
Szerintem meg nem kell ezen vitatkozni. Akar császárt akar csaszaroztassa meg magát, aki meg hüvelyi úton akar az meg szüljön úgy. Kész ennyi.
Van aki csak császárral szülhet.
Hagyjuk ezt a régimódi gondolkodást amit itt egy ketten folytatnak. Nem a kőkorban élünk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!