Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez mennyire normalis 9 hetes...

Ez mennyire normalis 9 hetes terhesen?

Figyelt kérdés
9 hetes kismama vagyok. Nincs sok tunetem. faradtsag, emelyges de ami a legszembetunobb valtozas: a pokoli ehseg. Voltam egy vervetelen ahol megallapitottak hogy aceton van a vizeletemben es ehezik a szervezetem, a doktor elmondasa szerint ez nem most alakult ki, mar regebb ota fennallhatott. Viszont eddig eleltem egy nap: reggeli toast kenyer szendvics, ebedre valami rizses etel, vacsorara neha pizza, toast kenyer szendvics, ebed maradek. Nasizni szoktam edesseget olykor. Nem igazan ereztem eddig magam egetoen ehesnek. Viszont az eltelt 2 hetben minden felborult. 2 orankent muszaj!! Ennem es az adagokat a duplajara emeltem mert nem erzem azt hogy jol laktam. Ha nem eszem 2 orankent akkor a kezem elkezd borzqsztoan remegni, raz a hideg, faj a hasam, elkap egyfajta panik szeru erzes. Nagyon nehezen viselem. Ez mennyire normalis? Ijeszto mert ilyet korabban nem tapasztaltam.
tegnapelőtt 16:27
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát lehet a cukroddal van baj... kezdj el diétásan étkezni, 160g ch diéta, vagy beszélj a dokival.
tegnapelőtt 16:45
 2/8 anonim ***** válasza:

En is pont igy voltam, de nem volt bajom a cukrommal, vizeletem is jo volt.

Lehetne csinalni egy cukorterhelest mar most is. Beszelj az orvossal

tegnapelőtt 17:06
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanígy voltam, rendben volt a cukrom. Első trimeszterben muszáj volt 2-2.5 óránként ennem, mert különben hányingerem volt. Ezzel nincsen semmi baj, csak figyelj, hogy jó minőségű, lassan felszívódó szénhidrátok is legyenek az étkezéseidben. Illetve igyál meg egy pohár vizet is ha eszel. Első trimesztert éld túl, ahogyan tudod.
tegnapelőtt 18:02
 4/8 anonim ***** válasza:
Hány kg vagy és hány cm magas jelenleg?
tegnapelőtt 20:00
 5/8 A kérdező kommentje:

Beszelek az orvossal a cukorterhelesrol, mert korabban nem ereztem ilyet es tenyleg aggaszto. Eddig volt eros hanyingerem, szagundorom de az enyhult. Jonnek-mennek a tunetek, de eddig ez a legrosszabb.

Tudtok javasolni olyan eteleket amik nektek bevaltak?

25 eves vagyok, 157 cm es 58 kg

tegnapelőtt 21:18
 6/8 anonim ***** válasza:
Probalj meg normalisan enni ,.feher kenyer, vagy felbarna.. vagy barmi ami nem toast.. vagy ha ilyeneket eszel akkor ebedre ne rizs legyen.. ez meg akkor is gyenge ha nem vagy terhes ...nem hogy most
tegnapelőtt 22:54
 7/8 anonim ***** válasza:
6os Fehér kenyér meg a félbarna ugyanúgy gyors felszívódású. Inkább egyen teljes kiörlésűt. Rizsből meg basmatit vagy bulgurt. Ezek mind lassú felszívódásúak, nem emelik meg hirtelen a vércukrot...
tegnap 07:48
 8/8 anonim ***** válasza:
En elajultam ehen a buszon :D terhesen. 2 orankent ettem en is, nem voltam cukros. Ez ilyen :) viszont 20kg jott fel min. Amibol 16 biztosan zsir volt. Nagyon nehezen megy le. Oda kell figyelni azert.
tegnap 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!