Normális ez 9 hetes terhesen?
9 hetes+ 4napos terhes vagyok, tegnapelőtt egész nap az ágyat nyomtam migrén el, hányással. Tegnap is hánytam meg erőtlen voltam, a pocim alja is fájdogált kicsit. Ma pedig semmi bajom a hányingeren kívül.
Normális ez, nagyon remélem hogy nincs baj..a nagy vérképem is rendben volt, uh-n 7 hetesen voltam és azt mondta a doki hogy a legjobb helyen ágyazódott be és a szívhang is jo volt.
Sajnos igen, de ha rendszeres lesz a migrén akkor szólni kell a dokinak
Amúgy langyos zuhany , csend és sötét segített nekem
Első babával a 6. hèttöl a 15. -ig hánytam, gyakori fejfajasokkal. A fejfájás miatt genetikai tesztet végeztem, vérrög képződésre,veralvadasra,ilyenek. Így a harmadik trimeszter elejéig 100 mg-os aspirint szedtem. Magát a fejfájást pedig gyakran a No-spa szüntette meg.
Második babát most várom, 13.hetes, néhány napja jobb kicsit,nem napi 4-5-t hányok,hanem csak egyet, jobb esetben meguszom hányingerrel.Elso hetekben fájt a hasam és a derekam is,én is féltem,hogy baj lesz.
De baba teljesen rendben van,jól fejlődik.
Nekem az orvos azt mondta, ha nem marad el a rosszullét, ad perfuzios kezelést és az segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!