Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek egy átlagos...

Szerintetek egy átlagos vidéki művelődési házban tartott bálon lehet olyan hangos a zene, ami árt egy 23 hetes magzatnak?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 16:28
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
45 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
Gondolom a kismama nem óhajt felülni a mélynyomó ládára, hogy az dübörögjön alatta... szóval nem, hogy lenne már baja a gyereknek az anyja hasában a zenétől?
tegnapelőtt 16:43
 2/9 anonim ***** válasza:
93%
kb a 27. héttől kezdik el a magzatot zavarni a hirtelen hangos dolgok, pl egy moziban. De baja nem lesz tőle. Neked sincs bajod egy koncerten... Attól mert baba még emberi lény ő is.
tegnapelőtt 16:47
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Voltam vidámparkban, koncerten, lagziban a terhességeim alatt + az egyiknél művelődési hàzban dolgoztam kb a 7.hónap elejéig.
tegnapelőtt 18:40
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
30 hetesen Kárpátia koncerten voltam. Szerinted?
tegnapelőtt 19:00
 5/9 anonim válasza:
89%
36 hetesen terhesen Rammstein koncerten tomboltam. (: Néha erősebben rúgott a baba , ha hangosabb volt a zene , de semmi gond nem volt.
tegnapelőtt 21:22
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Zenész a férjem. Sok buliban voltam terhesen. Semmi baja nem lett egyik babának se. 3 gyerekünk van.
tegnapelőtt 21:37
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Tavaly szilveszkor én is a művházban voltam "bulizni" és 30 hetes voltam. Semmi baja nem lesz.
tegnapelőtt 23:33
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én 30hetesen az Arénában voltam koncerten. Kezdtem félni, hogy süket, mert kb.az 5. számig meg se moccant. Az egy dolog, hogy a testedben van, de próbáltál már víz alatt zenét hallgatni?
tegnapelőtt 23:49
 9/9 anonim ***** válasza:
35 hetesen lagziban voltunk és csomót táncoltunk is. Nemcsak én élveztem, hanem ő is. ☺️
tegnap 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!