Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális 34 hetesen ha picit...

Normális 34 hetesen ha picit vizesedek, vagy valami rosszat jelent? 10 kiló plusz van rajtam, átlagos testalkatú voltam terhesség előtt.

Figyelt kérdés
2024. jan. 1. 16:55
 1/7 anonim ***** válasza:
57%
Persze.
2024. jan. 1. 17:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Normális, én a 9. hónapban voltam 75 kg miközben 45-50 a normális testsúlyom. A 7. hónapban kezdtem el durván vizesedni az előző hónapokhoz képest. A kórházba hamarább beutaltak, mert elnézte a drága orvosom mikor bújik ki, de előtte egy héttel már még az ujjaim is bedagadtak.
2024. jan. 1. 17:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem 30 hetesen már nagyon dúrván vizesedett, állandóan fájtak és zsibbadtak egyszerre a lábaim, főleg éjszaka volt elviselhetetlen. Szülés után egyből elmúlt. 36 hetesen elmentünk egy 3 órás útra, 2 óránál könyörögtem, hogy álljunk félre, mert nemtudtam üllni az autóban annyira dúrván bevizesedett. Kitartást kívánok. Most a másodikat várom, 16 hetes, de már vannak esték amikor kezdem érezni.
2024. jan. 1. 17:35
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm csajok, akkor talán ez nem vészes dolog ennyi idősen. Csak nagyon készen vagyok most mindenen.
2024. jan. 1. 17:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Én már a 25. hét után kezdtem vizesedni. A végére meg már brutál. Mondjuk szülés után volt a legdurvább,elefánt lábam volt. Utána két hét és semmi,az összes feljött kg is egyből lement. De én mindig megkérdeztem a dokimtól terhesgondozáson és a védőnőtől is,hogy normális e. Lehet tőlük nyugodtan kérdező.
2024. jan. 1. 18:52
 6/7 A kérdező kommentje:
Ötös. Kórházban fekszem, szóval nem tudom sajna őket megkérdezni.
2024. jan. 1. 20:13
 7/7 anonim ***** válasza:
Terhesség miatt? Akkor ott van bőven nőgyógyász,ha nem amiatt,akkor tényleg nem,sajnos.:/ kitartást! 5# voltam.
2024. jan. 1. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!