Nekem miért nem nő? És mozog?
19 hetes leszek jovoheten. De a hasam nem no nem latszik, es a babat se ereztem sosem mocorogni.
Benne vagyok egy csoportba ahol a velem egyidos sott a joval fiatalabb terhes anyukaknak mar nagy a pocakjuk es mozog a baba sott ki is nyomja magat.
Kezdek aggodni hogy nekem miert nincs semmi, nem e van baja. Vagy ez mitol fugg??
Kivanos sem vagyok nem is voltam.
Testalkatom normal. 163 cm 53 kg.
21. héten éreztem őt úgy először, hogy pont uh-n voltam és láttam, hogy a rúgása az a "pukkanó" érzés, amit olykor érzékelek. Előtte 1-2 hete gondoltam már úgy, hogy TALÁN ő lehet, de akár egy bélmozgás is lehetne. Most 26 hetes vagyok. Kb. 2 hete érzem fixen mindennap többször, de még mindig viszonylag enyhén.
A hasam nem nagy. 2 héttel ezelőttig simán ráfoghattam volna, hogy csak bekajáltam. Mostmár azért gyanúsan kerekedik. Van olyan kollégám, aki 2 héttel előttem jár időben, de kinézetre 2 hónappal utánam.
Én valahogy úgy vagyok vele, hogy addig is könnyebb, amíg pici a hasam. Amíg ő rendben van, nekem is jó így.
Figyelj
Első gyerekkel 20 hetesen lett egyértelmű, hogy terhes vagyok
19 hetesen mozdult meg
2. Gyerekkel 14 heteseb olyan voltam, mint elsőre 22 hetesen
Éreztem hogy mozog, 16 hetesen kinyomta magát, a férjem is érezte..
Szóval még ugyanazon személy terhességei közt is ekkora a szórás.
Remélem a 3. Gyerekkel úyg lesz, mint az elsővel
Nem akarok óriáshasat újra..
Csak szeretnek nagyot mondani.Egy 20 hetes baba kb akkora mint egy császár zsemle.Hová nyomná már ki magát..:D
Itt is sok kismama érez mozgást hastájékon és hű de nőni látja a magzatot már van hogy 6-12 hetesen aztán pofára esnek,hogy az amúgy valóban mozgás,csak nem baba hanem bél,és valóban nagyobb a hasuk,csak az nem a baba hanem puffadás és hol látszik,hol lemegy..:D
Igazán 20-24 hetes kortól fogod érdemben érezni és látni a babát,az is alkat függő.Első babánál simán második trimeszterben is lehet pici hasad,de mozgást fogsz érezni.
Más nem nagyon,ne is rágódj rajta,más már akkor fogja igazán érezni amikor neked kényelmetlen lesz hogy ő mozog odabent.. :D
Ez 16+3 naposan
“Kinyomta” magát, érezhető volt belül és kézzel kívülről is, emiatt is fotóztam.
A kétkedők miatt.
A 2. pedig pontban 19+0
Ekkor volt egy hirtelen hasnövekedés 2 hét alatt.
18 hetes uh-on 290g-ra mèrték, az nem 55 g,mint egy császárzsemle ugye…
(13 hetesen 7cm crl.. nah az a zsemle mérlet)
De ez 2. Gyerek
Elsőben az első rebegéseket 19 hetesen éreztem.
Lepény fekvése is más volt.
16,
12 vagyok
Most nézem higy az “egyértelmű , hogy terhes vagyok” kifejezés félreérthető
Nyilván másnak, akàr idegennek a hasam mérete alapján gondoltam..
Szia. Hihetetlen de pont most akartam feltenni ezt a kérdést, teljesen ugyan igy! Annyi különbséggel, hogy en holnap leszek 19 hetes, es nem vagyok benne csoportokban. (még a hideg is kiráz)
Szoval nem vagy egyedül, de köszi a kommentelőknek, énis megkaptam válaszokat :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!