Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nekem miért nem nő? És mozog?

Nekem miért nem nő? És mozog?

Figyelt kérdés

19 hetes leszek jovoheten. De a hasam nem no nem latszik, es a babat se ereztem sosem mocorogni.

Benne vagyok egy csoportba ahol a velem egyidos sott a joval fiatalabb terhes anyukaknak mar nagy a pocakjuk es mozog a baba sott ki is nyomja magat.

Kezdek aggodni hogy nekem miert nincs semmi, nem e van baja. Vagy ez mitol fugg??

Kivanos sem vagyok nem is voltam.

Testalkatom normal. 163 cm 53 kg.

2022. febr. 11. 19:38
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
93%
Nem kéne elkezdeni az összehasonlítgatást. Megmérgezi az egész gyerekvállalást. Most is, később is. Vagy aki vagy, nő, ahogy nő és mozog, ahogy mozog. Úgy tökéletes, ahogy van! Lépj ki a csoportokból és élvezd az időszakot!
2022. febr. 11. 19:41
 2/21 A kérdező kommentje:
Csak aggodok hogy miert nem no! Nem az lenne a normalis?! Nemtudom elso terhessegem.
2022. febr. 11. 19:43
 3/21 anonim ***** válasza:
87%

Ki biztos nem nyomja magát a 19 hetes magzat, ezt el ne hidd. 😂 Sokan szeretnek marha nagyot mondani, mertcsak. Ettől biztos jobbnak, szebbnek, többnek érzik magukat.

Nekem sem volt pocakom egész a 25. hétig. Később sem volt túl nagy, szülni akkora hassal mentem a 42.héten mint egyesek 6 hónaposan. Alkati kérdés.

A 20. héten kezdtem el érezni, hogy mozog, akkor sem egész nap inkább csak este és fekve. Nem vagy lemaradva semmiről, biztos minden rendben van. Most lesz a második genetikai uh, nemsokára meg is győződhetsz róla te is.

Szerintem lépj ki ilyen csoportokból, láthatóan nem tesz jót. 🙄

2022. febr. 11. 19:43
 4/21 anonim ***** válasza:
76%

Félidőig nem látszott nekem sem semmi és 22 hetesen éreztem először.

Annyira nem vagy lemaradva, hogy döbbenet, de már most stresszelsz.

Ezért nem kellene ilyen csoportokban lenned, mert sem azzal nem vagy előrébb, amit ők mondanak, sem azzal, amit én. Ha nem olvasnál ilyeneket, akkor fel sem merült volna benned, hogy akár gond is lehet. Ami nem baj, mert nincs is! Ne csináld ezt magaddal, nem kell ilyen fórumokon lenni. Majd utólag, amikor már nincs ráhatása az életedre! Amikor aktuális, akkor ne csináld!

2022. febr. 11. 19:45
 5/21 anonim ***** válasza:
34%
2022. febr. 11. 19:46
 6/21 anonim ***** válasza:
79%

Ez is egy 20 hetes ""pocak"": [link]

Nem kell túlparázni. Majd nő!

2022. febr. 11. 19:49
 7/21 Laus11 válasza:
26%

3.-as

Nekem 16 hetesen akkora pocakom volt nehezemre esett hajolni !

Es ki is nyomta magát , szemmel láthatóan.! Tehát személy függő!!

2022. febr. 11. 19:54
 8/21 anonim ***** válasza:
68%

Túlparázod.

Én 18 hetes leszek még semmi hasam nincs. Hátrafelé hajlik a méhem, így hátra nő először. Illetve hízni sem híztam. Mégis szépen fejlődik a baba.

Mozgást még nem éreztem. Testvérem 23. hétben érezte először pedig ő 45 kiló vasággyal.

Igaza van az egyik előzőnek, ha már most hasonlítgatsz, akkor nagyon megkeseríted a saját életedet.

2022. febr. 11. 20:14
 9/21 anonim ***** válasza:
81%

A mozgás korai érzése attól is függ, hogy hol tapad a méhlepény. Valamint, hogy mikor mozog a baba. Nekem eleinte csak nagyon korán reggel fél7-7 meg késő este 11 körül mocorgott, ezt ha nyolckor kelek és este tízkor fekszem akkor át is aludtam volna.

Ha 19 hetes vagy akkor pedig biztos voltál vagy mész pár nap múlva a 2. genetikára, ahol ha a baba mérete rendben akkor kit izgat, hogy a hasad mekkora.

Én 63 kilóval estem teherbe, most 6 hónaposan vagyok 61 kiló (az első trimeszter nehéz volt :’D) Rajtam sem feltétlen látszik, hogy terhes vagyok.

A sógornőm pedig már 4 hónaposan akkora volt mint aki bármelyik perces.

2022. febr. 11. 20:15
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
En irigykedem kicsit. 3.baba,ugy nezek ki mint aki szulni megy 31 hetesen, kenyelmetlen meg minsen bajom van. Baratnomnek ekkora se volt a legvégén. Ne aggodj ezen, lehet erosebbek a hasizmaid mint peldaul nekem, es kevesbe puffadsz, egy 19 hetes baba nem nagy, kb 200 gramm es 20 centi
2022. febr. 11. 20:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!