Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Viselnétek magassarkút a...

Viselnétek magassarkút a félidő környékén (21-22.hét között)?

Figyelt kérdés

ma 16:01
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
21 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem, de csak mert terhesseg nelkul se tudok benne jarni. 🤣

Meg nekem mar akkor eleg nagy hasam volt, nagyon alacsony vagyok, azert. Megvaltozott teljesen az egyensulyerzetem is, kepes voltam a sajat labamban elesni.

Viszont nem latom akadalyat, hogy miert ne viselhetnel, ha amugy szoktal es kevesbe vagy bena, mint en. :D

ma 16:22
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Azért kérdés az is, hogy milyen magasságú? :D

Én alapvetően hordtam magassarkút, magastalpút is mert az kényelmesebb volt már nagyobb hassal, de hozzá kell tenni, hogy nem 10-15 centis volt :D

ma 16:36
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én hordtam munkába tovább is, de asztal mögött dolgoztam. Max a mosdóig sétáltam a padlószőnyegen.
ma 16:51
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy. Én terhesség nélkül se hordok. Félidőnél meg örültem, hogy találtam papucsot, amibe belefért az elefántlábam🤣
ma 16:54
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy fentebb is írták, baromi sok mindentől függ. Beleférsz e még, nem e szédelegsz, mekkora a hasad, mekkora a magassarkú. kb 5cm-ig simán oké, felette már meggondolandó. Az egyensúly megváltozik, könnyebben esik el az ember. De alapvetően azért, mert kismama valaki és lesz pocakja nem tilos hordani, pláne egy eseményre, ahova csinosan kell kinézni. Csak legyen nálad alternatíva, mert lehet már nem fogod bírni sok ideig és át kell majd venni.
ma 17:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha akarsz és kényelmes neked, akkor vegyél nyugodtan. Nem fog tőle két feje nőni a gyereknek. Az, hogy kinek mi kényelmes, hogy viseli a terhességet, mekkora hasa van, mennyire vizesedik, az annyira egyéni, hogy nincs erre helyes válasz. Én speciel vettem még 36 hetesen is, mert csini akartam lenni évfordulóra, egy órát kibírtam benne, pláne kocsival menve egy étterembe. Egy évben erre az egy alkalomra veszek magassarkút.
ma 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!