Nagyon parázós kismama vagyok, ugyan ilyen problémával küzdők, mikor nyugodtatok meg h veletek marad a baba?
Még nem, de már sokat javult. Nekem is úgy indult, ahogy neked. 5héttől a 9-ig csak az ügyeletet jártam vérzés miatt. Hematóma okozta. Annyi különbséggel, hogy nekem előtte volt már egy vetélésem, ami szintén vérezgetéssel indult szóval nem volt jó ómen. Alig vártam, hogy kiürüljön a hematóma és hogy eljussak a 12.hétig. A 9.után már nem volt vérzés, de előtte minden doki a vízválasztó 12.hetet emlegette, mert a korom miatt nagyobb esélyem van genetikai hibára, amitől elvetélhetek...
Na, akkor még uh.se volt a 9.héttől a geneteikaiig. Akkor attól paráztam, hogy már lehet, elhalt és nem is tudok róla.
Eljött a genetikai, ami tökéletes volt, ahogy a teszt is. Megkönnyebbülhettem volna, de... kiderült, hogy a lepény fedi a méhszájat🙄Maradt minden a régiben. Kímélő életmód, további para.
A 2. genetikai volt az első olyan vizsgálat, ahol csupa jó hírt kaptam. Továbbra is minden tökéletes a gyerekkel és már a lepény is jó helyen van! Mondtam is, hogy legközelebb csak szülésre szeretnék orvost, nehogy elrontsak itt nekem😂
Végre megnyugodtam picit és vártam a 24.hetet, amikor már van esélye az életre, ha bekövetkezne a legrosszabb. Az idő csak vánszorog, sose éreztem ilyen lassúnak. Erre közben kiderült, hogy lepkehimlősökkel kontaktáltam, elég nagy esély van rá, hogy rajtam is átment. Azóta ez a legújabb parám🤦🏽♀️
A barátaim tudták az elejétől, a családnak 14hetesen mondtam el, amikor megjött a negatív teszteredmény is. 1 héttel később tudtam meg a nemét. Pár nappal később vettem neki először valamit, mert úgy megsajnáltam, hogy egy igazi, nemének megfelelő ruhája sincs, csak uniszex.(Másik nemre volt.)Azóta veszek néha neki egy-két apróságot, főleg vizsgálatok után, ha jól viselkedik😁 Sőt, már szekrénye és függönye is van. Nem ettől lesz baj. Ha meg baj van, úgyis mindent el kell tüntetni. Akkor a szülésig se vehetnék semmit.
Napokon belül 22hetes leszek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!